Hlavní navigace

Skylink nabídne, v rámci balíčku Smart, esportsTV

27. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ PARAMETRY – Ode dneška by měla být pro majitele zmiňovaného balíčku (a vyšších) k dispozici novinka věnující se soutěžím v počítačových hrách.

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, M7 Group, oznámil uzavření dohody se společností MTG o distribuci televizní stanice esportsTV v Evropě. Vedle zákazníků Skylinku v České a Slovenské republice bude stanice dostupná zákazníkům dalších platforem M7, jako je Canal Digitaal v Holandsku či TV Vlaanderen v Belgii, čímž se dostane do téměř milionu domácností.

esportsTV se zaměřuje na oblast tzv. e-sportu, tedy na soutěže hráčů počítačových her, a v průběhu roku nabídne divákům více než 1000 hodin živého vysílání z nejrůznějších turnajů, včetně profesionálních lig a šampionátů, jako je ESL One, Intel Extreme Masters, Pro League a dalších. Například už 1. a 2. října si budou moci diváci užít živý přenos z jedné z největších událostí e-sportu, ESL One New York.

ČTĚTE TAKÉ: Přelaďte si Šlágr TV u Skylinku

Tipy C

Cinemax 2 by se mohl na Skylinku objevit v příštím roce

Jørgen Madsen Lindemann, President a CEO MTG, k tomu řekl: E-sport je světově nejrychleji rostoucí profesionální sport a tento rok se očekává zapojení více než 250 milionů lidí. Také je to velmi populární zábavní formát, který přiláká diváky po celém světě nejen k on-line prohlížení, ale i na velké stadiónové turnaje.

Technické parametry pro naladění esportsTV:
Satelit: Astra 23,5 °E
Kmitočet: 11 973 MHz
Polarizace: Vertikální
FEC: 2/3
Symbolová rychlost: 29 900 kS/s
Norma: DVB-S2/8PSK
Pilot: OFF

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).