Hlavní navigace

Cinemax 2 by se mohl na Skylinku objevit v příštím roce

14. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: HBO Europe
Od začátku září jsou ze Cinemaxu dva samostatné kanály. V některých platformách ale druhý program stále ještě chybí.

Cinemax 2 chybí například v satelitní platformě Skylink. Na dotaz webu DigiZone, kdy dojde k rozšíření programové nabídky, poskytl obecnou reakci Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která provozuje satelitní platformu Skylink. Glisník uvedl, že když dojde k rozšíření programové nabídky, budeme o tom naše zákazníky včas informovat.

Na facebookové stránce české a slovenské mutace kanálu Cinemax odpověděl na dotaz jednoho z diváků zástupce společnosti HBO Europe tak, že aktuálně probíhají se Skylinkem jednání. Dodal, že je u Skylinku problém v nedostatečném datovém toku, a situace není tedy jednoduchá. Asi až v příštím roce, slibuje admin facebookové stránky tuzemského Cinemaxu.

Jsou ale i další platformy, u kterých druhý Cinemax chybí, například AIM.

Připomeňme, že Cinemax 2 už není od 1. září pouhou kopií hlavního Cinemaxu, posunutou o 24 hodin. Některé filmy se ve vysílání objevují na obou kanálech, jiné ale pouze na jednom z nich. Cinemax se chce zaměřovat na mainstreamového diváka, Cinemax 2 pak spíše na fanoušky artovějších filmů. Z vysílání v souvislosti s rebrandingem zmizely i komentáře Filipa Švarce a Kláry Cibulové upozorňující na následující pořad. Zmáčkni to, tak zmáčkni to… Tys to rozbila, zněl například jeden z nich.

PSALI JSME: Cinemax – od září dva odlišné kanály, Dvojka bude artová i premiérová

UX DAy - tip 2

Společnost HBO Europe, která je provozovatelem kanálů Cinemax, už na podporu jejich rebrandingu umožnila během uplynulého víkendu u vybraných operátorů volné vysílání obou programů.

K TÉMATU: Cinemax o víkendu volně. Podívejte se, kde všude

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se dlouhodobě zajímá o film a televizní vysílání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).