Hlavní navigace

Názor k článku Skylink: Ukončení pirátského příjmu Digi TV nám pomohlo od Pamětník - Podle Vašeho popisu (Z.S.) se zdá, že ke...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 4. 2010 13:27

    Pamětník
    Podle Vašeho popisu (Z.S.) se zdá, že ke kabelovce nemáte přístup. Ale proto není horší a určena jen pro důchodce a nezaměstnané. DVB-C sice nenabízí tak široké možnosti, jako satelit, ale několik desítek stanic už dokáže uspokojit představy většiny. Včetně těch sportovních, dětských, všech klasických i částečně v HD formátu. Proto mi Vaše poznámka o zbytečnosti kabelovky připadá nepochopitelná a plynoucí jen z neznalosti. Důchodce je také rád, když si může občas odpočinout a ne jen robotit na zahrádce, aby si měli jejich mladí co odvézt, nebo sníst. Po značnou dobu roku i ta zahrádka spí a odpočívá. Důchodce nejde na tu dobu dát také k ledu. Pokud se nezaměstnaným stane "normální" člověk, jistě stráví více času sháněním nové práce, než čučením na kabelovku. A pro ty, kterým status "nezaměstnaný" náramně vyhovuje, těm je jedno, u jaké televizní platformy svůj čas proleží, nemusí to být právě kabelovka.
    Když si tak zakládáte na tom, že ignorujete naše komerční TV a sledujete jen ČT a STV, nedává Joj Plus také seriály, které už dávno dávali na Nově a Primě? :-))
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).