Hlavní navigace

Televizní tipy na čtvrtek: French Open 2013, Vetřelec, Prohnilí a Kmotr II

30. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 10:55 – tenisový přenos French Open 2013 – Přímý přenos vybraného utkání tenisového turnaje Roland Garros
  • Barrandov, 20:05 – krimi komedie Prohnilí – Ve svém rajonu si policista René vybudoval za dlouhá léta služby dokonalý systém, jak „vycházet“ se svými ovečkami i se svým platem. Jednoho dne však dostane mladého partnera, který se ohání zákonem a policejní etikou na každém kroku. René nechce ponechat nic náhodě a snaží se mladého policistu přivést na „správnou“ cestu všemi možnými prostředky. Francouzská krimi komedie (1984)
  • Fanda, 20:20 – krimi drama Kmotr II - Nový kmotr Michael Corleone ovládá své impérium z rozsáhlého sídla v nevadském Lake Tahoe a tvrdě pracuje na rozšíření své moci i mimo americké území. Musí se však bránit pokusům úřadů o zamezení jeho vlivu i podnikání a zároveň se nemilosrdně potýká se zrádci ve vlastních řadách… Pokračování nejslavnější mafiánské ságy oceněné šesti Oscary. Americké krimi drama (1974)
  • Nova Cinema, 21:40 – válečné drama Údolí stínů - 14. listopadu 1965 se v údolí La Drang poprvé střetli Američané s nepřáteli z komunistického severního Vietnamu. Třista devadesát pět amerických vojáků mělo proti sobě desetinásobný počet nepřátel, ale velitel Hal Moore měl pro strach uděláno. Byl rozhodnutý, že dovede bitvu k vítězství. Americko-německé válečné drama (2002)
  • Prima Cool, 21:50 – scifi thriller Vetřelec - Posádka vesmírné lodi Nostromo v čele s neohroženou Ripleyovou přistane na neznámé planetě s úkolem prozkoumat ji. Při návratu z mise si na palubu přinášejí nezvaného hosta. Americko-britský scifi thriller (1979)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).