Hlavní navigace

Další kanály s příznakem kódování Irdeto v satelitním Skylinku

8. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 1. 2010

satelitní platformě Skylink došlo k zapojení tzv. identu kódování Irdeto u řady dalších programů. V současné době se jedná o pět transpondérů s těmito stanicemi: Nova HD, Nova Sport HD, TV Barrandov, MTV Czech, Eurosport HD, Filmbox HD, Discovery (SD), National Geographic, Nat Geo Wild, History HD, Jednotka, Dvojka, Trojka, Markíza, Doma, JOJ a JOJ Plus. Nadále je příznak kódování Irdeto aktivní také u stanic MGM, Viasat Explorer, Viasat History a BeBe TV HD.

Tipy C

K TÉMATU: Satelitní Skylink a CS Link přejdou na kódování Irdeto. Mají se diváci bát?

Jak informoval v úterý server DigiZone.cz výkonný ředitel Skylinku Jaromír Glisník, k aktivaci kódovacího systému Irdeto by mělo dojít ještě tento týden. Abonenti se však nemusejí ničeho bát, žádnou změnu to pro ně znamenat nebude. Platforma si chce pouze nový kódovací systém odzkoušet. Podpora stávajícího CryptoWorks by neměla skončit dříve než poslední den roku 2012. Co se týká transpondérů (frekvencí), kde je příznak zapojen, jsou to tyto: 11798/H, 11856/V, 11992/H, 12110/H a 12565/H.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).