Hlavní navigace

Názor k článku Vítejte na novém DigiZone.cz. Máme pro vás řadu novinek od anonym - Takže díky za překvapení, které již sice bylo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 4. 2012 15:15

    bez přezdívky

    Takže díky za překvapení, které již sice bylo v minulosti avizováno, ale bez upřesnění termínu. Možná i proto působí daleko atraktivněji, než nové Události ČT. Něco člověk akceptuje okamžitě jako výbornou proměnu, něco mu vyhovuje méně, ale časem si zvykne. Každopádně vše se kolem nás mění, tak proč by DigiZone zůstávala stranou. Zatím jsem samozřejmě zdaleka vše "neprošťoural", chce to více času. Přesto dva postřehy:
    1) V diskuzním fóru se vždy téma, které již bylo zobrazeno (tedy v daném čase bylo přečteno a nepřibyl nový příspěvek), zobrazilo slabou červenou barvou. Nyní jsou názvy témat modrá, ale barva po přečtení zůstává ve stejné intenzitě, což zhoršuje orientaci. Nešlo by s tím něco udělat?
    2) Asi jsem dnes napsal totálně pitomý příspěvek pod článek o dětském kanálu ČT, neboť s příchodem nové grafiky se mi aura s 89 propadla na 10 :-) Ne že bych na této jen a pouze jakési orientační hodnotě "úspěšnosti" či trpěnosti? nějak bazíroval, ale je docela zvláštní, že se tak mohutně propadla... Zřejmě se budu muset nad sebou vážně zamyslet :-)

    Ještě jednou díky za proměnu DigiZone. Holt jaro je plné proměn :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).