Hlavní navigace

Názor k článku Rozhýbe nový šéf Českých Radiokomunikací digitální rozhlas a DVB-T2? od K-A-R-L-O-S - To vypadá na slavného předsedu p.Dvořáka z ČTů...to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 3. 2013 10:43

    K-A-R-L-O-S

    To vypadá na slavného předsedu p.Dvořáka z ČTů...to je jeho rétorika a zájem!!!brzdit a ignorovat vše nové a techologicky musíme degradovat!!!pro­tože to přesně předseda chce!!!!!
    To že Nova a ČT má zájem vysílat v DVB-T2 je chválihodné,ale nyní je jasně brzda ČTU která může vše brzdit neuvolněním příslušných kmitočtů díky kamarádskému přídělu pro DVB-T MUX4!!!ty dostane kmitočty vždycky!!!! a IHNED!!!!!!
    Neříkám že se to Nově a ČT vyplatí hned,záleží na nich kolik % pořadů mají v nativním HD nebo jestli to využijí pro SD a větší prostor pro SD programy?!!to záleží na nich co oni chtí?!!
    Rádia z Analogu FM tedy VKVII i když mají špatný pokrytí,tak digitální DAB zatím nechtí,protože nechtí konkurenci ve společném muxu!!!nechtí konkurenci!!!!a pro to brzdí nezájmem o technologii DAB+ a DAB...je to nechtěná konkurence které nyní v Analogu FM nemají a to jim vyhovuje ;)
    Přesně v době analoguTV kdy to Nově TV taky vyhovovalo...
    Takže sice Impuls třeba příklad v Radnicích má špatné pokrytí protože jsou v ďolíku a z Krašova a nebo z Baráku u Klatov to nedokryje!Radeč by to pokryl ale Impuls tam nemá kmitočet!takže jasně strašné pokrytí protože ČRo Radiožurnál má kmitočty všude jak na Krašovu,tak i na Baráku tak i na Radči a pokrytí perfekní na rozdíl od trapáků typu Impuls a podobně...nejlepší pokrytí má nepřekonaně Radiožurnál...to nikdo nepřekoná...to tyhle soukromníci na to nikdy mít nebudou aby měli krytí jak radiožurnál signálem FM a v budoucnu i DAB+ a stejné pokrytí by měli nejen jedno rádio ale hned 20 rádií...zase co je na tom špatného že 20 rádií budou mít perfekní pokrytí,to ty rádia nechtí?!! Proč?!! nedokáží konkurovat?!!málo posluchačů?!!to jako nyní v době analogu jich mají více když brzdí konkurenci?!!pro­tože jasně brzdí konkurenci,jinak by vysílali v analogu FM kdyby tam bylo místo na vysílání....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).