Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Nova s Českou televizí chtějí urychlit digitalizaci od David Kříž - nebuďte naivní... :-) náš dálný východ nějakou Novu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 9. 2009 13:01

    David Kříž
    nebuďte naivní... :-) náš dálný východ nějakou Novu ani ČT v Praze nezajímá... ;-) buďme rádi že to sem k nám vůbec někdy dorazí.
  • 6. 9. 2009 1:13

    bez přezdívky
    jak bude postupovat nova s českou televizí v obdobné situaci při digitalizaci lysé hory a pradědu
    1) lysá hora mux 2 K37 (zatím analogová čt1 na K37) jestli to také spustí rychleji nebo ne! 2) praděd mux 1 K36 (momentálně čt1 prohodí se s čt2 na K50) mux 2 K53 (momentálně analogová nova na K53) a mux 3 K51 (momentálně analogová čt2 v ostravě hošťálkovicích) jsem zvědav, zda-li nova řekne ano vypneme předčasně novu, abychom rozjeli mux 2 ale chceme vypnutí předčasně čt2 v ostravě (ikdyž to plánováno není) aby jel i mux 3 a diváci měli komplet nabídku - a snad i se stejnou iniciativou kvůli K51 přijdou i public a z1 za českou televizí no ale ta lysá hora a hošťálkovice a hladnov jsem zvědav, kdy se konečně rozjede vše na definitivu, zatím odhaduji, že česká televize bude spěchat ale muxy 2 a 3 zas budou brzdit :-))) no snad ne, přeju digitalizaci zdar :-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).