Hlavní navigace

Zvukové lišty Samsung nyní se streamovací službou v ceně

17. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Samsung
Od pondělí nabízí výrobce možnost vyzkoušet si zdarma s nákupem „soundbaru“ i audioslužbu Tidal, kterou najdete mj. v televizorech Loewe.

Nabídka platí při nákupu jakékoli zvukové lišty (soundbaru) značky Samsung a konkrétně se jedná o službu Tidal Hi-Fi. Korejský výrobce udává její hodnotu na 990 Kč.

Tidal je server s bezztrátovou muzikou (ale i se „ztrátovou“) dostupný za měsíční předplatné. K dispozici je na všech možných platformách a nabízí více než 46 milionů skladeb, 190 000 videí a také exkluzivní nahrávky. To vše bez reklam. Tidal podporuje i hudbu v nastupujícím formátu MQA, 24 bitů/96 kHz.

K TÉMATU: Loewe aktualizovalo. Má i certifikaci serveru Tidal pro bezztrátové streamování hudby

Test Loewe Bild 5.55 OLED set plus vyzkoušení streamovací audio služby Tidal

BRAND24

Akce Samsungu se týká pouze nových zákazníků Tidalu, odstartovala včera, tedy 16. října 2017, a potrvá do 31. ledna 2018. V rámci služby si podle tiskové zprávy „můžete zapnout tzv. Streaming Quality Hi-Fi/Master“ a hledat takto označená alba. Využít lze také některý z mnoha playlistů.

K čerpání balíčku Tidal Hi-Fi stačí odeslat kopii účtenky a sériové číslo produktu, a to do 14 dnů od zakoupení zvukové lišty. Do dvou týdnů od ověření registrace vám bude zaslán potřebný kupon. Další podrobnosti na webu Samsungu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).