Hlavní navigace

Zemřel šéfredaktor Rádia Junior Petr Zettner

19. 11. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Český rozhlas
Před nástupem na místo šéfa stanice pro nejmenší posluchače působil jako redaktor, editor i moderátor a také jako vedoucí redakce Radiožurnálu.

Tragické úmrtí Petra Zettnera mě i všechny ostatní rozhlasáky nečekaně a bolestně zasáhlo. Petr byl nejen skvělý odborník a profesionál, ale také úžasný člověk, na jehož kamarádství se dalo za každých okolností spolehnout. Přeji za sebe i za celý Český rozhlas upřímnou soustrast celé jeho rodině a všem pozůstalým, uvedl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

NAPSALI JSME: Šéfredaktorem Rádia Junior bude Petr Zettner. Schválila ho Rada Českého rozhlasu

UX DAy - tip 2

Petr Zettner vystudoval Filozofickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci. Začínal jako zvukař na Rádiu Vysočina, poté pracoval v Rádiu Impuls a v České televizi. Do Českého rozhlasu nastoupil poprvé v roce 2003 na místo editora, redaktora a moderátora regionálního vysílání. Poté se věnoval spuštění nového Rádia Jihlava a do Českého rozhlasu se vrátil v roce 2010, kdy postupně zastával funkci vedoucího redakce Radiožurnálu a analytika programu. Vedení stanice Rádia Junior se ujal 1. září 2017.

Rádio Junior je určeno pro nejmenší rozhlasové posluchače. Vysílá pohádky a písničky, povídání se zajímavými hosty, dobrodružné příběhy, zprávičky, soutěže i kvizy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).