Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Zámořská Ultra HD (4K) řešení – kanadská Telus Optik TV od Nic Moc - Pane autore, a proc spolehate pouze na to,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 7. 2017 17:40

    Nic Moc

    Pane autore, a proc spolehate pouze na to, co Vam spolecnosti poskytnou? Vzdyt jako nadsenec se muzete dostat mnohem dal...

    Napriklad, urcite maji kanadsti operatori sve mobilni aplikace. Co tak na mesic tu sluzbu oficialne objednat a vyzkouset, jako byste byl v Kanade? Takovy clanek by mel mnohem lepsi vypovedni hodnotu.

    Rad bych se docetl treba to, jak funguji zahranicni IPTV sluzby, zda je moznost je sledovat i v CR s vyuzitim dostupnych komercnich VPN. Kolik stoji jednotlive balicky, jak funguje mobilni aplikace konkretniho operatora a celkove navod, jak si podobnou sluzbu objednat a zprovoznit v CR. Za takovy clanek bych Vam klidne zaplatil. Misto toho opisujete primo to co je na jejich webu.

    Omlouvat nizkou kvalitu textu tim, ze se v lete nic nedeje, mi prijde zvlastni. Kdysi byly na Digizone zajimave texty i v dobe leta a dovolenych...

    Jinak, no offense, chapu, ze to neni Vase chyba.

  • 10. 7. 2017 15:16

    Rogue 11

    @Amnesij: To je součást seriálu, jen tak okolo. Co společnosti poskytnou, to neovlivním. Dostal jsem několik PDF, nějaké obrázky a odkaz na oficiální stránky.
    Stále je to víc, než poskytují některé české společnosti. Aktuálně se v našem žabincovém rybníčku neděje nic zajímavého, je léto a dovolená...

  • 10. 7. 2017 22:44

    Rogue 11

    Poslední služba, kterou jsem takto testoval (a občas ji stále používám) byl Swisscom TV Air. Naprosto jiný level služeb a bez jakéhokoliv poplatku. Swisscom je totiž společnost s majoritním podílem státu.
    Mobilní aplikace jsou v naprosté většině podmíněny konzumací nějaké běžné komerční nabídky operátora, pak jsou přímou součástí té nabídky.
    A máme tu "oblíbenou" geoblokaci a otázku autorských práv. Alespoň v Evropě se schyluje k možnosti umožnění sdílení online obsahu pro celou EU, ale venku, bohužel.
    Z firemních materiálů se prostě stavět musí, koncept služby a byznys plán může být pod právy.
    "Nízká kvalita" textu možná bude zapříčiněna tím, že v původním plánu bylo popsat dvě řešení - IPTV s boxem Arris a kabelové s boxem Cisco. A povídání o IPTV bylo na jeden článek příliš rozsáhlé.

  • 10. 7. 2017 14:29

    Amnesij

    Já bych spíše řekl že už tu není nic zajímavého ke čtení, tak se sem musí dát nějaký článek z dálky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).