Hlavní navigace

Za moderátorku Sandru Parmovou nastoupí hned dvě kolegyně

13. 7. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
Těhotnou moderátorku Odpoledních zpráv na Primě, Sandru Parmovou, vystřídají v létě dvě její kolegyně – reportérky Eliška Čeřovská a Lenka Špillarová.

Moderátorka Sandra Parmová (na fotografii) bude Odpolední zprávy FTV Prima moderovat 21. července naposledy před svým porodem. Její kolegyně Monika Leová bude relaci uvádět i nadále. Termín porodu mám v polovině srpna a na novou životní etapu se už moc těším. Na návratu na obrazovky jsme s šéfredaktorkou Jitkou Obzinovou domluvené, ale kdy přesně to bude, se uvidí, až se miminko narodí, plánuje Parmová. 

UX DAy - tip 2

Na Primě začala Parmová v lednu 2011, kdy uváděla hlavní Zprávy FTV Prima a od samého začátku relace v srpnu 2013 moderuje Odpolední zprávy. Její nástupkyně Eliška Čeřovská je v televizi od června 2010, na Primu tehdy nastoupila na stáž. 

Druhá náhradnice Lenka Špillarová je na Primě od roku 2010, začínala v redakci showbyznysu a připravuje reportáže pro současný denní magazín Top Star. V posledních letech moderuje také Miniduel. Odpolední zprávy vysílá televize Prima každý všední den, první vydání bylo 12. srpna 2013. Nyní jsou pro diváky připraveny vždy před půl pátou odpoledne.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).