Hlavní navigace

Vydavatelství Economia představilo nové televizní studio

7. 12. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Studio opět vysílá přímo z newsroomu, kde sedí redakce Hospodářských novin, Aktuálně.cz nebo týdeníků Respekt a Ekonom.

Ve studiu se budou nově natáčet všechny hlavní pořady pro zpravodajský server Aktuálně.cz, byznysové rozhovory pro HN a veškerá produkce internetové televize DVTV. Studio má několik variabilních prostředí. Jedna část je odhlučněná a bude sloužit pro byznysové debaty Leoše Rouska, hlavního analytika Hospodářských novin. 

V další části studia zůstal průhled do redakčního zázemí a natáčet se zde bude například nový televizní glosář Ovladač Kamila Fily či Sociál, pořad o dění na sociálních sítích. Své glosy na aktuální témata zde bude točit i analytik Ekonomu David Klimeš pod názvem Fakenews show.

BRAND24

Do nových prostor se také přesouvá produkce DVTV moderátorské trojice Daniely Drtinové, Martina Veselovského a Emmy Smetany. Ve studiu budou vznikat také živě vysílané speciální debaty DVTV, Aktuálně.cz a Hospodářských novin.

Za uplynulé tři roky si uživatelé na Aktuálně.cz přehráli takřka 200 milionů videí. Od konce května roku 2014 vzniklo pod hlavičkou DVTV přes 3000 rozhovorů, reportáží a živých přenosů. Počet zhlédnutých videí DVTV dosahuje již k hranici 90 milionů. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).