Hlavní navigace

Voyo uvedlo novou aplikaci pro Android. Pouze pro mobilní…

15. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Skupina Nova
Verze 3.0 střídá předchozí 2.4, má využívat nejnovějších technologií a nabízí také některé funkce známé z konkurenčních VoD.

On-line videotéka (VoD) Voyo.cz nabízí – za měsíční poplatek – možnost bez reklam, neomezeně a zcela legálně sledovat české i zahraniční filmy a seriály, sportovní přenosy a také nejrůznější pořady televize Nova. Můžete ji využít jak na počítači (ve webovém prohlížeči), tak na některých chytrých televizorech (naposledy byla uvedena verze pro Hisense) a mobilních zařízeních typu chytrý telefon a tablet.

Díky Voyu lze také získat přístup k prémiovému obsahu televizních kanálů Nova Sport 1 a Nova Sport 2, sáhnout ale můžete i po živém vysílání stanic Skupiny Nova plus kanálu Markíza International. Voyo nabízí i sekci „Nightlife“, která ovšem v mobilní verzi chybí.

NAPSALI JSME: Vánoce s videotékou Voyo? Zeptali jsme se na osud aplikace pro Android TV

Hisense zprovoznil Voyo

BRAND24

Nové Voyo 3.0.
Autor: Bohumil Herwig

Nové Voyo 3.0.

Voyo verze 3.0 nabízí především výrazně přepracovaný design ne nepodobný webovému prostředí, který vynikne, když se podíváte typicky na aplikaci v TV. Nová je sekce „Sledovali jste“ a jsou tu i funkce známé z konkurenčních on-line videoték, jako například automatické spuštění následujícího dílu seriálu.

Nová verze aplikace je určena pouze pro mobilní zařízení Android od verze 4.4 a pro iOS od verze 10.0. Oznámení, kdy bude vydána aplikace pro platformu Android TV, součástí zaslané tiskové zprávy nebylo. Pokud vás toto téma zajímá, věnovali jsme se mu před koncem roku v samostatném článku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).