Hlavní navigace

Vlastník Novy spouští v Bulharsku kanál bTV Lady věnovaný ženám

16. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 1. 2012

28. ledna spustí vlastník televize Nova, bermudská společnost Central European Media Enterprises (CME), nový bulharský kanál bTV Lady orientovaný na dámskou část publika. Jde již o 30. kanál spuštěný pod hlavičkou CME od jejího založení v roce 1994. Program bude dostupný prostřednictvím tamních kabelových a satelitních operátorů. Dámský kanál už provozuje CME například na Slovensku nebo v Chorvatsku.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Vlastník Novy spouští ve Slovinsku placené kanály pod hlavičkou POP

Diváci bTV Lady se mohou těšit na domácí i zahraniční produkci včetně pořadů o životním stylu, zdraví a kráse. Chybět nebudou také telenovely z Turecka a Latinské Ameriky. Nový program bude mít slogan повече за нея – Více pro ni. Jako jedničky na tomto trhu považujeme za velice důležité reagovat na požadavky diváků, uvedla při příležitosti představení nové stanice generální ředitelka BTV Media Group Vicky Politovová a dodala: Průzkum nám ukázal, že bulharské ženy chtějí najít své oblíbené pořady a žánry na jednom místě. CME již v Bulharsku provozuje stanice bTV, bTV Action, bTV Comedy, bTV Cinema a Ring BG.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).