Hlavní navigace

Vlastní YouTube kanál nazvaný ČPTV spustila státní Česká pošta

28. 7. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: YouTube
UVNITŘ VIDEO – Hlavní tváří projektu je zpěvák Julián Záhorovský známý ze soutěže České hledá Superstar.

Vlastní YouTube kanál nazvaný ČPTV spustilaČeská pošta. Jednotlivá videa doprovází zpěvák Julián Záhorovský, známý z talentové televizní soutěže Česko hledá Superstar. Aktuálně Záhorovský pracuje pro Českou poštu na pozici specialisty pro sociální sítě. Na záběrech vystupuje se žlutou parukou a zrcadlovými slunečními brýlemi. Státní podnik si od této aktivity slibuje možnost komunikace se zákazníky vtipnou a odlehčenou formou, kterou jim chce poskytovat potřebné rady a tipy.

BRAND24

Ve včera zveřejněném videu vystupuje i generální ředitel Martin Elkán. Po devíti hodinách od jeho zveřejnění vidělo spot necelá tisícovka zájemců. Nejstarší video na kanále České pošty, spot nazvaný Velká balíková revoluce z května roku 2012, vykazuje necelých šest tisíc zhlédnutí. Specialista komunikace Ivo Vysoudil uvedl pro server Aktuálně.cz, že internetová videa pod značkou ČPTV si pošta vytvářívlastními silami. Nestojí to tedy nic, je to interní záležitost, vysvětlil Vysoudil v citovaném článku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).