Hlavní navigace

Videotéku HBO Go si můžete předplatit samostatně za necelé dvě stovky měsíčně

13. 11. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: HBO
Jde o první produkt z dílny HBO, který si mohou zákazníci koupit přímo, bez zprostředkování jednotlivých operátorů.

Online videoplatforma HBO Go obsahuje všechny původní seriály, filmy a dokumenty HBO, různé lokální produkce z dílny HBO Europe, dále výběr filmů a seriálů od dalších producentů nebo filmy a programy pro děti a mládež.Od pondělí 13. listopadu je zákazníkům z České republiky, Slovenska, Maďarska a Rumunska tato služba nabízena napřímo na bázi měsíčního předplatného ve výši 199 korun. Další země z regionu budou následovat nový obchodní model a přímý prodej spustí v nadcházejících týdnech. 

PSALI JSME: HBO GO mění design i aplikace pro televizory. Krátce jsme ho vyzkoušeli

Předplatitelé získají přístup ke všem řadám původních seriálů HBO jako Hra o trůny, Westworld, Silicon Valley nebo seriálovým klasikám, jako je Sex ve městě, Rodina Sopránů a The Wire – Špína Baltimoru. Zákazníci mohou také zhlédnout lokální programy HBO Europe, včetně kompletních řad seriálů jako Hořící keř, Pustina, Mamon a novou řadu Až po uši, stejně jako i velký výběr oceňovaných dokumentárních filmů. 

Premiéry jako ve Spojených státech

HBO GO uvede v televizní premiéře filmy jako Kráska a zvíře, T2 Trainspotting, Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny nebo Ghost in the Shell, dále více než 450 epizod obsahu pro děti a seriály dalších studií a společností jako Příběh služebnice, Babylon Berlin, Miliardy, Twin Peaks (2017) a Luther. Do nabídky navíc každý týden přibývají nové tituly, z velké části uvedené souběžně s premiérou ve Spojených státech.

HBO GO - změnilo se i přihlášení do služby VoD.
Autor: Bohumil Herwig

HBO GO – změnilo se i přihlášení do služby VoD.

Spuštění prodeje HBO GO napřímo zákazníkům ve Střední Evropě je pro nás přirozeným krokem po úspěšném startu streamingových služeb HBO ve Španělsku, Švédsku, Dánsku, Norsku a Finsku, řekl Hervé Payan, CEO evropského HBO.Nová verze HBO GO bude dostupná na počítačích, smartphonech, tabletech, Samsung Smart TV, PlayStationu 3, 4, Apple TV a přes zařízení Chromecast. Každý přímý předplatitel HBO GO si může přidat až pět zařízení a používat dva současné streamy najednou. 

UX DAy - tip 2

Všichni noví předplatitelé budou moci HBO GO používat první měsíc zdarma. Platba předplatného probíhá prostřednictvím platební karty poskytnuté během registrace.

V zemích Střední Evropy, kde je HBO dostupné, bude HBO GO zákazníkům i nadále nabízeno prostřednictvím operátorů jako součást televizních nebo internetových balíčků.

 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).