Hlavní navigace

VIDEOGALERIE HBO: Šest nových listopadových image spotů včetně premiér

25. 10. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Šest nových self promo spotů poskytla společnost HBO Česká republika serveru DigiZone.cz na měsíc listopad. Zaujme především premiéra zatím poslední Planety opic.

Server DigiZone.cz vám servíruje tak jako každý měsíc přehled promo spotů, které lákají na premiéry filmového kanálu HBO. S takzvanými videogaleriemi jsme přišli za svými čtenáři poměrně nedávno a tato novinka se setkala s pozitivním ohlasem. Spíše, než aby promo spoty ukazovaly, které pořady se na obrazovce objeví, mají ukázat, jak si s vlastní propagací jednotlivé televize poradí. I divák, který nemá doma placenou televizi, si může udělat dobrou představu, jak tyto kanály své filmy promují.

K TÉMATU:Listopad na HBO: Zrození Planety opic, Kovbojové a vetřelci a Veronika se rozhodla zemřít

  • Mladý vědec Will Rodman (James Franco) vyvíjí lék proti Alzheimerově nemoci, kterou trpí i jeho otec (John Lithgow). Slibný výzkum se ovšem zadrhává kvůli nežádoucím vedlejším účinkům, které vykazují pokusní živočichové po aplikaci léčebné látky. Zklamaný vědec opouští výzkum, odchází pečovat o otce a jako bonus si tajně odnáší šimpanzí mládě, jehož rodiče zemřeli při Willových pokusech. U šimpanze Caesara se postupně začne projevovat vysoká inteligence a Will zjistí, že za to zřejmě může působení jeho léku.
  • Jak to dopadne, když se spojí western spolu se science fiction? To prozradí snímek Kovbojové a vetřelci, ve kterém se objevil „James Bond“ Daniel Craig a „Indiana Jones „Harrrison Ford“ 
  • Působivý příběh mladého chlapce jménem Albert a jeho milovaného koně Joeyho se odehrává na samém počátku první světové války.
  • Českou produkci zastupuje v listopadu na kanálu HBO snímek Vendeta.
  • Rodinná komedie Pan Popper a jeho tučňáci vypráví příběh pana Poppera (Jim Carrey), který je úspěšným newyorským podnikatelem. Nakolik se mu ale daří v podnikání, natolik se mu nedaří v osobním životě, kde má problémy urovnat vztahy se svou rodinou a utíká od všech zásadních rozhodnutí, která by měl učinit.
  • Na podzim roku 2010, v době kdy Petr Koukal hrál nejlepší badminton v životě a porážel nejlepší světové hráče, přišla zlá zpráva. Byla mu diagnostikována rakovina a musel okamžitě podstoupit operační zákrok a následnou chemoterapii.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).