Hlavní navigace

V pátek zabojuje v pevnosti Boyard třeba Jiří Mádl nebo Antonín Duchoslav

13. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
UVNITŘ GALERIE – Pevnost Boyard na Primě tentokrát navštíví tým ve složení Jiří Mádl, Milan Peroutka, Markéta Konvičková, Jan Maxián a Antonín Duchoslav.

Soutěžící doprovodí tradiční moderátor Libor Bouček a v roli otce Fura nebude chybět ani Jan Rosák. Výtěžek, kteří dokáží páteční soutěžící z pevnosti odnést, podpoří tentokráte nadaci nazvanou Koše proti drogám, která se snaží odvést dospívající od návykových látek prostřednictvím sportu, primárně basketbalu. Aktuální díl odvysílá televize Prima v pátek 15. září od 20:15 hodin. 

BRAND24

Kapitánem týmu se stal herec a režisér Jiří Mádl. Největší motivací bylo splnit si dětský sen, protože znám pevnost Boyard ještě z dob, kdy existovala jenom francouzská verze, koukali jsme na to. No a je to jednoduchý, teď už potřebuju mít něco jenom s Natalií Oreiro a jsem vyrovnanej se svým dětstvím, podělil se s diváky Mádl.

Dalším hercem v týmu je i Milan Peroutka. Syna zesnulého bubeníka kapely Olympic mohou diváci znát třeba ze soutěže Tvoje tvář má známý hlas. V té vystupovala i další členka týmu, zpěvačka Markéta KonvičkováAntonín Duchoslav, známý z filmu Sněženky a machři, dostal jako soutěžní disciplínu právě lyžování. Trvalo mi to dva skoky, než jsem přišel teprve na to, jak ten úkol zvládnout, a pak mi to trvalo možná tři pokusy, než se mi to podařilo. Přitom od dvou let jsem učitel lyžování, mám poměrně vysokou licenci ve světovým měřítku, takže tam jsem měl být jakože doma vzpomíná na natáčení Duchoslav.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).