Hlavní navigace

Už v sobotu se fotbaloví fanoušci dočkají přímého přenosu utkání Juventusu s Cagliari, odvysílá ho kanál Sport 2

17. 8. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Wikimedia
UVNITŘ ROZPIS PŘENOSŮ – O víkendu startuje nejvyšší italská fotbalová soutěž Serie A a stanice Sport1 a Sport2 nabídnou řadu přímých přenosů z těch nejatraktivnějších zápasů.

Během každého kola se budou moci diváci těšit minimálně na tři přímé přenosy těch nejzajímavějších utkání. Hned na úvod soutěže je připraven souboj mistrovského Juventusu s Cagliari, jehož přímý přenos nabídne kanál Sport2 v sobotu 19. srpna od 18 hodin.

Juventus jako mistr posledního ročníku plánoval angažovat útočníka Patrika Schicka, z přestupu ale nakonec sešlo kvůli údajným zdravotním potížím mladého hráče. Ten by aktuálně mohl zamířit do konkurenčního Interu Milán. Juventus se ale musí vypořádat s odchodem dlouholeté opory zadních řad Leonarda Bonucciho, který oblékl dres AC Milán. Klub za něj zaplatil čtyřicet milionů eur a jmenoval ho kapitánem týmu. 

Bonucci nebyl jedinou posilou AC Milán, celkem klub za nové hráče zaplatil přes sto padesát milionů eur. Boj o mistrovský titul by tak mohl být dramatičtější než v posledních letech, kdy s výrazným bodovým rozdílem vyhrával Juventus.

Góly budou chtít dávat i Češi a Slováci

České diváky by v rámci přenosů zápasů italské Serie A na stanicích Sport1 a Sport2 mohly zajímat i výkony českých a slovenských hráčů. Zmiňovaný Patrik Schick je po první sezoně považován za jednoho z nejlepších útočníků soutěže a Sampdoria Janov se tak může těšit na historicky rekordní přestupovou částku, kterou za něj zinkasuje. 

BRAND24

Upevnit svoji pozici na soupisce plánuje Ladislav Krejčí, hrající za Boloňu, nebo Jakub Jankto v Udinese. Jankto navíc získá nového českého parťáka, z pražské Slavie totiž do týmu Udinese Calcio přestoupil reprezentant Antonín Barák. Prosadit se též budou chtít mladíci Stefan Simič, angažovaný v AC Milán, a Lukáš Zima hájící barvy Janova.

Ani slovenští fanoušci nepřijdou zkrátka, v nejvyšší italské soutěži by měla nastoupit hned šestice slovenských hráčů. Kromě Marka Hamšíka, který reprezentuje Neapol, se diváci mohou těšit na Milana Škriniara v dresu Interu Milán, Dávida Ivana za Sampdorii Janov, Norberta Gyönbéra v AS Řím a dvojici Ľubomíra Tuptu a Šimona Štefance, kteří nastupují za nováčka soutěže Hellas Verona.

Přímé přenosy prvních dvou kol Serie A:

1. kolo

Sobota 19. srpna

18:00 Juventus–Cagliari (přímý přenos na Sport2)
20:45 Hellas Verona – Neapol (přímý přenos na Sport2)

Neděle 20. srpna

18:00 Atalanta – AS Řím (přímý přenos na Sport1)
20:45 Inter Milán – Fiorentina (přímý přenos na Sport1)

2. kolo

Sobota 26. srpna

18:00 AS Řím – Inter Milán (přímý přenos na Sport2)

Neděle 27. srpna

18:00 Torino–Sassuolo (přímý přenos na Sport1)
20:45 Neapol–Atalanta (přímý přenos na Sport1)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).