Hlavní navigace

US Open pět let na Eurosportu a prakticky po celé Evropě

20. 11. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Getty Images
Nová dohoda poskytuje výhradní práva na vysílání zmíněného tenisového turnaje jak na televizních kanálech, tak přes službu Eurosport Player.

Stanice uzavřela pětiletou dohodu s Americkou tenisovou asociací (USTA), díky níž bude v Evropě vysílat US Open až do roku 2022. Výjimku tvoří Velká Británie a Irsko, v nichž Eurosport už v minulosti vysílací práva postoupil.

Generální ředitel Eurosportu, Peter Hutton, uvedl: US Open bude vždycky zvláštní příležitostí k tomu pozvat celý svět, aby se připojil k dvoutýdennímu večírku a uzavřel sérii grandslamových turnajů za daný rok. Jsme nadšeni z toho, že bude prodlouženo naše partnerství s Americkou tenisovou asociací až do roku 2022 a že posílíme svou pozici coby stanice, na které budou evropští fanoušci moci sledovat každý vzrušující okamžik grandslamových turnajů. Dohoda se drží našeho záměru soustředit se na nezbytný, prémiový obsah a na přenos významných místních událostí, na němž se podílí specializovaná produkce a talentovaní lidé z jednotlivých zemí.

ČTĚTE TAKÉ: Sto dní před ZOH 2018: Eurosport Player, nová hymna od Queen

Diváci Eurosportu si budou moci užít zákulisí zimní olympiády i na Snapchatu

UX DAy - tip 2

Eurosport bude i nadále doplňovat živé vysílání o jedinečné pohledy komentátorů, mezi které patří řada tenisových legend, jako například Mats Wilander, Chris Evert nebo John McEnroe. Německý Eurosport pak potvrdil, že se v roce 2018 vrátí Boris Becker a nabídne divákům svůj úhel pohledu při přenosu grandslamových turnajů v Německu.

Kromě vysílacích práv na US Open je v současné době Eurosport držitelem práv na vysílání turnajů Australian Open a Roland Garros ve více než 50 zemích Evropy. Ve 34 zemích Evropy může také vysílat Wimbledon.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).