Hlavní navigace

UP Network představuje podzimní schéma. Uvádí mimo jiné i vlastní pořady

3. 10. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: UP Network
Unikátně zaměřená stanice představí například jedinečná letiště i letiště nebezpečná a připravuje také několik pořadů a seriálů z vlastní produkce.

Jednou z největších novinek ve vysílání UP Network bude první série dokumentárního seriálu vlastní tvorby Neuvěřitelné příběhy letadel. Diváci se rozhodně mají na co těšit, řekla Eliška Borovská z UP Network. Seriál se natáčel nejen v České republice, ale i v řadě evropských leteckých muzeí a letišť. Začíná 15. října a poběží každou neděli ve 20:00 hod.

Další původní novinkou, kterou můžete očekávat už ve středu 4. října ve 21:10 hod., jsou Letecké katastrofy slavných (Celebrity Airplane Crashes) na téma „ani celebritám a V. I. P. lidem se nevyhýbají letecká neštěstí a stejně jako všichni ostatní jsou závislí na vrtkavosti osudu“.

K TÉMATU: Letecká televize Up Network vysílá vlastní talk show, moderuje ji Marek Černoch

Nové programy v nabídce T-Mobile TV: Up Network, History nebo C&I

Třetí novinkou z vlastní produkce je pořad Mayday věnovaný tragickým nehodám, neuvěřitelným příběhů a osudům, prostě tomu nejdramatičtějšímu, co se událo za poslední měsíc v leteckém průmyslu.

Pondělní večery (začíná se už dnes, opakování přes den) budou patřit divákům, kteří rádi nahlížejí do každodenního života na letištích. Podívat se tak mohou na chod jedinečných letišť například v Dubaji nebo na Kansai v Japonsku. Chybět nebudou ani příběhy zaměstnanců.

Na středy večer je připraven dokument Nebezpečná letiště nebo například dokumentární seriál Letiště a pašeráci. V sobotu UP Network nabídne pořad Around the World a vezme tak diváky do nejluxusnějších prvních tříd těch největších leteckých společností.

BRAND24

Nachystán je také – zatím bez oznámeného data vysílání – dvoudílný dokument Osudy pilotů 2. světové války. Jedná se o příběhy z pátrání po leteckých bitvách a nehodách nad Slovenskem.

UP Network je první televizní stanicí plně zaměřenou na letecký průmysl a vše, co létá. Stojí za ní bývalý výkonný ředitel Barrandova, František Borovský, nyní generální ředitel a také většinový majitel. Televize zahájila vysílání 14. dubna 2017, nosným pořadem jsou UP News vysílané v průběhu celého dne.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).