Hlavní navigace

Názory k článku Týdenní revize o TV 7 i Pavlu Zunovi

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 5. 2009 14:35

    bez přezdívky
    "Nová digitální televize TV 7, kterou na základě kompenzační licence připravuje společnost EBD, chtěla zahájit vysílání v první fázi pouze v Brně. Na to ale nepřistoupil provozovatel digitálního multiplexu 3, společnost Czech Digital Group, která nabídla vysílateli celoplošné šíření signálu. Sama TV 7 má být podle licence celoplošnou televizí, na které se budou podílet regionální programy. "TV 7 jsme nabídli celoplošné vysílání, jenže tato televize měla zájem začít vysílat zatím pouze v Brně. Pro nás to není možné, protože provozujeme a platíme za celou síť, proto jsme na to nepřistoupili," uvedl pro Digizone.cz výkonný ředitel CDG Tomáš Vlček."
    Já si osobně myslím,že televize TV 7 nemá regionální program pro vysílače Krašov,Bukovou horu,Žižkov s Cukrákem a Ostravu.Letos k nim přibude Klet´a Sušice.
    Pokud vím,tak je konkurence: R1 Vysočina, R1 Lyra, R1 Dakr, R1 Vřídlo, R1 Morava, R1 Genus a R1 Zak.
  • 25. 5. 2009 8:28

    Milda
    Samozřejmě že Berka nemá program pro všechny regiony a proto nezačal vysílat. To je ale čistě jeho neschopnost. Když žádal o licenci na celoplošný kanál TV7 a dostal ji, měl několik let na přípravu a rozjezd projektu!
    Ostatně TV7 má mít regionální okénka jenom pár hodin denně. Po zbytek času má vysílat shodný program pro celou republiku. Co Berkovi brání začít vysílat celoplošně a postupně připojovat regionální stanice? Nakonec není problém spolupracovat s ostatními studii, jako to dělá třeba Public.
    Pokud nezačal vysílat dle licence, má o ni přijít a Rada by ji měla dát nekomu kdo opravdu má zájem vysílat, třeba i té Nově ;-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).