Hlavní navigace

TV Metropol má nové multifunkční studio, nabízí až osm variabilních prostředí

12. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Nové multifunkční studio začala televize používat ve stejnou dobu, kdy nasadila nový grafický vizuál a změnila své logo. Stanice vysílá pozemně a také v kabelových a IPTV sítích.

Z nového multifunkčního studia začala od 3. června vysílat pražská televize Metropol. V jednom prostoru je možné vytvořit až osm variabilních prostředí. Jednotlivé typy scén jsou technicky zpracovány tak, aby bylo možné proměnu provést během několika minut, což je pro živé vysílání podmínkou. Jeden prostor nám tak nabídne mnoho možností, uvedl při příležitosti představení nového studia Karel Polcar, ředitel společnosti MF TV, která je provozovatelem tohoto metropolitního kanálu. Nové studio bylo uvedeno do provozu ve stejný den, kdy se televize oblékla do nového vizuálu.

BRAND24

Pohled do nového studia TV Metropol, z něhož vysílá od počátku června televize Metropol
Autor: TV Metropol

Pohled do nového studia TV Metropol, z něhož vysílá od počátku června televize Metropol

ČTĚTE TAKÉ: Pražská TV Metropol změnila logo a nasadila novou grafiku

V první fázi budeme využívat osmi stálých scén pro jednotlivé pořady, ale jsme schopni vytvořit až dvanáct originálních prostředí, přiblížil Polcar. Ze studia se od začátku tohoto měsíce začaly postupně vysílat pořady Pražský expres, Na vrcholu, Lady M, City Koktejl, Supermáma a další. Natáčení v zajímavých exteriérech, které započalo vysíláním z lodi Nepomuk, však bude do budoucna také pokračovat, doplnila výkonná a programová ředitelka TV Metropol Kateřina Černá. TV Metropol je možné naladit v Praze a středních Čechách pozemně v Regionální síti 4 na kanálu 46 a dále v sítích kabelových a IPTV operátorů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).