Hlavní navigace

TV Barrandov uvede seriál Sousedé, volební speciál nebo soutěž Roztoč to!

22. 7. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: TV Barrandov
Podzimnímu programovému schématu televizní skupiny Barrandov bude dominovat vlastní tvorba, se kterou se budou diváci setkávat především na hlavním kanále TV Barrandov.

Diváci TV Barrandov budou moci i nadále sledovat pořady, jako jsou Exkluziv Kateřiny Brožové, Nebezpečné vztahy nebo Jak to dopadlo!?, případně bulvární Aféry nebo lifestylové Můžu dál. Navíc se ale podzimní programové schéma dočká i řady novinek. Letos jsme vsadili především na zcela nové tituly a vlastní tvorbu, kterou jsme podpořili známými tvářemi. Pevně věřím, že podzimní programové schéma svou skladbou diváky osloví, a díky tomu tak udržíme stoupající trend sledovanosti, uvedl generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Brzy se tak na obrazovce TV Barrandov objeví její největší podzimní projekt, kterým je seriál Sousedé. Novinka bude zahrnovat vztahovou linku jednotlivých postav rozdělených do jednoho týdenního příběhu, který bude uzavřen vždy v sobotu. Seriál poběží čtyřikrát týdně, vždy v pondělí, úterý, pátek a sobotu ve 20:15 hodin. 

Ředitel televize Barrandov Jaromír Soukup (na snímku uprostřed ve světlé košili) zahájil spolu s kolegy natáčení nového seriálu Sousedé.
Autor: TV Barrandov

Ředitel televize Barrandov Jaromír Soukup (na snímku uprostřed ve světlé košili) zahájil spolu s kolegy natáčení nového seriálu Sousedé.

Přípravy seriálu se zhostil Jan Musil, který je zodpovědný za několik barrandovských pořadů a sám moderuje pravidelné Nebezpečné vztahy. Právě ty byly také inspirací pro vznik nového formátu. Nebezpečné vztahy jsou vztahy na pracovišti, v rodině, sousedské problémy. Říkali jsme si, že nejvíce příběhů vzniká tam, kde se lidé scházejí, když přijdou z práce. A tak padlo slovo Sousedé, prozradil Musil, který vymyslel nejen název seriálu, ale společně s Jaromírem Soukupem stojí i za námětem a realizací celého projektu.

BRAND24

Přibudou Skutečné příběhy i volební zpravodajství

K seriálovým novinkám pak přibude ještě týdenní cyklus příběhů pod názvem Skutečné příběhy. Divákům slibují pořádnou dávku silných emocí a napětí pramenících z osudů a závažných životních zvratůNa podzim pak chce TV Barrandov spustit také nový formát zpravodajského pořadu, který umožní divákům nahlédnout do zákulisí parlamentních voleb. 

Mezi novinkami se objeví i zábavné pořady. Moderátor Aleš Cibulka dostane prostor v pořadu Roztoč to!, ve kterém budou diváci denně hrát o zajímavé ceny. Svět hvězdných tváří showbyznysu a nevšedních událostí na poli české VIP scény pak divákům představív novém společenském pořadu Paparazzi moderátorka Kateřina Kristelová.

Kateřina Kristelová už na TV Barrandov uvádí pořad Aféry.
Autor: TV Barrandov

Kateřina Kristelová už na TV Barrandov uvádí pořad Aféry.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).