Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Studentské revolty, podporučík Hanika nebo Dobrodruh

15. 11. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – akční Peacemaker - George Clooney a Nicole Kidmanová se snaží zastavit teroristy, kteří ukradli atomové zbraně a způsobili výbuch na Uralu. Je nutné zabránit spiknutí, které přichází z Evropy do New Yorku, dřív, než bude ohrožen celý svět!

  • Prima, 20:15 – krimi seriál Případy podporučíka Haniky – podporučík Hanika v podání herce Vladimíra Dlouhého sní o tom, že bude vyšetřovat složité kauzy. Místo toho na něj však čekají případy jiného druhu.

  • Barrandov Plus, 20:20 – komedie Dobrodruh - Terence Hill se toulá po amerických silnicích ve svém starém džípu s přívěsem, ve kterém s sebou vozí svého milovaného koně. Při svých toulkách má spoustu problémů nejen s policisty, kteří v hrdinovi vidí potenciální problémy své poklidné služby, ale také dva nesympatičtí řidiči kamionu, kterým neustále kříží cestu. Luke si však dokáže poradit v každé situaci.

Tipy C

  • ČT2, 20:55 – dokument České studentské revolty – 60. léta – téma pražského studentského hnutí druhé poloviny 20. století je dramatické a zajímavé vzhledem k tomu, že studenti hráli v moderních dějinách českých zemí často klíčovou úlohu.

  • ČT Art, 21:05 – povídkový film Sedm dní v Havaně – sedm uznávaných režisérů natočilo krátké povídky zasazené do kubánské metropole. Výsledný omnibus zachycuje z rozličných tematických perspektiv a stylistických východisek fascinující atmosféru města v průběhu sedmi dnů, zároveň se ovšem dotýká problémů, se kterými se Kubánci potýkají. Vykresluje je jako energické a veselé lidi, dychtivé užívat života plnými doušky, zároveň ale semleté všudypřítomnou chudobou a pachtěním se za lepším životem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).