Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Sky Fighters, Pravda zabíjí nebo Eurovision Song Contest 2017

9. 5. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – thriller Pravda zabíjí – V San Quentinu má být o půlnoci popraven vězeň z cely smrti a novinář Steve Everett právě zjistil, že je nevinný. Ve snímku se prolínají paralelní příběhy vězně a Everettova úsilí ho zachránit a zároveň s tím vytáhnout svůj vlastní život z bahna. A čas běží… (True Crime, USA, 1999)

  • Prima Max, 20:15 – akční Sky Fighters: Akce v oblacích – Na letecké základně je stále rušno. Během letecké přehlídky zmizí z dosahu radarů jedna ze stíhaček. Vojenská kontrola vyšle do zóny, kde byla naposledy spatřena, dva zkušené piloty. Když ale ztracený stroj objeví, dostanou zcela nečekaně příkaz k přistání. Při náročném manévru zaútočí pohřešovaná stíhačka na jednoho z nich. (Les Chevaliers du ciel, Francie, 2005)

  • ČT1, 21:00 – detektivka Hercule Poirot XI: Schůzka se smrtí – Vraha je zapotřebí odhalit vždy. Ať už se vraždí v Londýně, nebo v syrské poušti. Další případ slavného belgického detektiva natočený podle románu Agathy Christie. (Appointment with Death, Velká Británie, 2008)

Tipy C

  • ČT2, 21:00 – Eurovision Song Contest 2017 – Přímý přenos 1. semifinále, ve kterém bude Česká republika usilovat o svou druhou finálovou účast v historii.

  • ČT art, 21:05 – drama Noc sv. Vavřince – Příběh lidí volících nejistou záchranu před jistou smrtí. Film odehrávající se v toskánské vesnici na konci 2. světové války. (La Notte di San Lorenzo, Itálie, 1981)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).