Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Návrat idiota i sedmi statečných nebo rozhovor s Karolínou Plíškovou

18. 7. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – western Návrat sedmi statečných – městečko, které kdysi „stateční“ zachránili před bandity, je opět v ohrožení! Bývalí parťáci v čele s Chrisem se spojí s novými střelci a znovu společně vyrážejí do boje proti bezpráví…

  • Kino Barrandov, 20:20 – komedie Četník ze Saint Tropez - hlavním hrdinou ztřeštěného vyprávění o přespříliš svědomitém policistovi a jeho trablech s krásnou dcerou Nicole je Ludovic Cruchot, přeložený za vzorné plnění povinností ze zapadlé alpské vesničky do turistického letoviska na pobřeží. Jeho příjezd způsobí na ospalé četnické stanici pořádný rozruch, vždyť nová posila sboru stačí jen cestou z autobusové zastávky napařit devět pokut.

  • Nova, 21:30 - Karolína Plíšková: Rozhovor se světovou jedničkou - exkluzivní rozhovor s první Češkou, která se dostala na 1. místo žebříčku WTA. Nejen o tenise, ale také netradiční pohled do soukromí.

BRAND24

  • ČT2, 21:50 – komedie Návrat idiota – v komorním příběhu ze současnosti, odehrávajícím se na malém městě mezi Vánocemi a Novým rokem, se mladík František po letech strávených v blázinci vrací ke svým vzdáleným příbuzným, k lidem, kteří by mu měli být blízcí. Postupně se však zaplétá do jejich složitých vztahů, ocitá se v trapných, komických i dusivých situacích, je vystaven milostným, sourozeneckým a rodičovským konfliktům. 

  • Prima Max, 22:20 – komedie Ulovit miliardáře – miliardáře touží ulovit snad každý. Na úspěšného podnikatele Patrika je navlečena vykonstruovaná aféra. Atmosféra zhoustne natolik, že si do něj může každý kopnout, a tím demonstrovat svou morálnost. Zdálo by se, že musí přijít nezastavitelný pád, když se dostaví spásný nápad.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).