Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Lara Croft – Tomb Raider, Katastrofa letu č. 19 nebo Fénix

30. 5. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – drama Katastrofa letu č. 19 – Stačí chvíle nepozornosti a malé dopravní letadlo se srazí přímo nad letištěm s obřím cestovním letounem. Osamělý pilot srážku nepřežije, posádka druhého stroje má poněkud větší štěstí. Kapitán Glen Singer však zjistí, že jeho letadlo má vážně narušené manévrovací schopnosti a každou minutou nabírá větší výšku. Všem hrozí nedostatek kyslíku a rychlé podchlazení. (Final Descent, USA, 1997)

BRAND24

  • Prima Max, 20:15 – fantasy Lara Croft – Tomb Raider: Kolébka života – Angelina Jolie musí najít Pandořinu skříňku dříve, než se jí zmocní šílený vědec. Ten ji chce využít k získání neomezené vlády nad světem. (Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Německo, USA, 2003)

  • ČT1, 21:00 – detektivka Hercule Poirot XII: Viděla jsem vraždu – Jaké děsivé tajemství skrývá vesnička Woodleigh Common? Ariadne Oliverová se vypravila navštívit svou známou, aby jí pomohla s organizací dětského večírku. Dívka jménem Joyce začne tvrdit, že ona sama nedávno viděla vraždu, ale nikomu o tom neřekla, protože si až později uvědomila, že šlo o vraždu. Nikdo nebere Joycevážně, ale zanedlouho je děvče nalezeno utopené v nádobě s vodou. (Velká Británie, 2010)
Hercule Poirot XII - Viděla jsem vraždu.
Autor: ČT

Hercule Poirot XII – Viděla jsem vraždu.

  • ČT art, 21:10 – drama Fénix – Červen 1945. Domů do Berlína se vrací zraněná a zjizvená Nelly, která přežila Osvětim. Společnost jí dělá Lene, zaměstnankyně Židovské agentury a Nellyina kamarádka z předválečných dob. Nelly se ještě zcela nezotavila po operaci tváře a navzdory Leniným varováním se vydává hledat svého manžela Johnnyho, životní lásku, který ji odmítl opustit a dlouho ji chránil před nacistickým pronásledováním. (Phoenix, Německo, Polsko, 2014)

  • ČT2, 22:45 – Letecké katastrofy: Concorde v plamenech – Je 25. července 2000. Na letišti Charlese de Gaulla se posádka letu Air France č. 4590 připravovala ke vzletu. Trasu Paříž – New York měla absolvovat na palubě Concordu, jediného nadzvukového dopravního letadla na světě… (Mayday 14, Kanada, 2013)
Concorde v plamenech, dokument 2013.
Autor: ČT

Concorde v plamenech, dokument 2013.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).