Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Česko–Švýcarsko, X-Men: První třída nebo Largo Winch

16. 5. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT sport, 15:45 – hokej: Česko–Švýcarsko – Přímý přenos utkání základní skupiny na MS v ledním hokeji z Paříže komentují Robert Záruba a Martin Hosták. 

  • Nova Cinema, 20:00 – akční Nebezpečné pády – Zdá se, že doby, kdy se James Bond pravidelně utkával s všudypřítomnými agenty KGB, jsou nenávratně pryč. Ale temní zpravodajci z východu, s nimiž nebylo nikdy radno žertovat, si se svými kontakty, prostředky a výcvikem dál vedou velice čiperně. Právě teď unesli Jumbo Jet s ruskou zlatou rezervou a pěkně v klidu ho odstavili do odlehlého kouta arizonské pouště, než seženou solventního kupce. (Terminal Velocity, USA, 1994)

BRAND24

  • Prima Max, 20:15 – akční fantasy X-Men: První třída – Film se dějově vrací ještě před X-Men Origins: Wolverine a odehrává se v polovině minulého století v době, kdy mladý Charles Xavier (James McAvoy) a Erik Lensherr (Michael Fassbender) byli velmi blízcí přátelé a teprve odkrývali své jedinečné schopnosti. (X-men: First Class, USA, 2011)

  • Barrandov Plus, 20:20 – akční Largo Winch – Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Francie, Belgie, 2008)

  • ČT1, 21:05 – detektivka Hercule Poirot XII – Hodiny – Když vcházela písařka Sheila Webbová do domu slečny Pebmarshové, netušila, jaké překvapení ji čeká. Na podlaze za pohovkou ležel mrtvý muž a zcela prokazatelně nezemřel přirozenou smrtí. A aby té smůly nebylo dost, policejní inspektor Hardcastle si vzal do hlavy, že jej zavraždila právě ona. (Velká Británie, 2009)
Hercule Poirot XII – Hodiny.
Autor: ČT

Hercule Poirot XII – Hodiny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).