Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: AS Řím – Chelsea FC, Rambo III nebo Holka Ferrari Dino

31. 10. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:00 – akční Rambo III – Ve třetím snímku se vietnamský veterán John Rambo (Sylvester Stallone) vydává do okupovaného Afghánistánu. Ve válkou zdecimované zemi sovětští agresoři drží v zajetí Rambova bývalého velitele a několik dalších z amerického kontingentu naopak podporujícího mudžahedínské vzbouřence. Poté, co se Rambo stane svědkem útoku sovětských helikoptér na vesnici, rozhodne se zaútočit na přísně střeženou pevnost ovládanou sadistickým velitelem. (USA, 1988)

  • ČT sport, 20:15 – fotbal: AS Řím – Chelsea FC – Přímý přenos utkání základní skupiny Ligy mistrů UEFA. (2017)

  • ČT art, 21:05 – drama Holka Ferrari Dino – Dívka stejně nedosažitelná jako svoboda v srpnu 1968. Název snímku odkazuje k nedosažitelné Janě, která tvůrce, představovaného Karlem Rodenem, doprovází spolu se synem italského velvyslance Enricem. (The Ferrari Dino Girl, Česko, 2009)

BRAND24

  • Nova Cinema, 21:45 – psychologický thriller Krásná řeznice – Film podle skutečného příběhu Susan Wrightové, krásné mladé manželky a dvojnásobné matky, která zabila svého zdánlivě perfektního manžela. Vše se stalo u nich doma v Houstonu po letech údajného zneužívání. (Blue-Eyed Butcher, USA, 2012)

  • Prima Max, 22:15 – sci-fi Temný anděl – Lidé jsou zabíjeni neznámou zbraní. Nakonec se ukáže, že jde o způsob získávání látky z mozků lidských obětí, která na mimozemský druh působí jako droga. To přitáhne pozornost detektiva Jacka Cainea (Doplh Lundgren) z protinarkotického oddělení. (Dark Angel, USA, 1990)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).