Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Přítelkyně z domu smutku, Nesmiřitelní nebo Dolly Parton

11. 1. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Česká televize
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Jednotka, 20:25 – western Nesmiřitelní – nemilosrdně realistický pohled na americký Západ zobrazuje snahu bývalého pistolníka a lupiče Munnyho vyrovnat se s minulostí. Již jedenáct let mlčí jeho pistole a opotřebovaný muž se snaží starat se co nejlépe o své děti a farmu na kansaské prérii. Jednoho dne je v blízkém městečku pořezána jedna z prostitutek. Pachateli jsou dva kovbojové, kteří jsou místním šerifem symbolicky „odsouzeni“ k zaplacení pokuty v podobě sedmi koní. Ostatní holky se však složí na vypsání odměny za likvidaci obou kovbojů.

  • ČT1, 21:55 – seriál Přítelkyně z domu smutku (1/4) – v roce, kdy si připomínáme čtyřicáté výročí vzniku významného občanského hnutí Charta 77, vrací Česká televize na obrazovky seriál jedné ze signatářek a jejich mluvčích, spisovatelky Evy Kantůrkové, v němž popsala své vlastní zážitky z vězení. Román, napsaný na počátku osmdesátých let, byl inspirovaný autorčinými zážitky z roční vyšetřovací vazby v ruzyňské věznici, kam byla umístěna po zatčení z politických důvodů.

  • Prima Max, 22:35 – akční Velké nesnáze v malé Číně – řidič kamionu Jack Burton se svým čínským přítelem Wangem mají plné ruce práce s černou magií, čínskými gangy a unesenými zelenookými kráskami.

BRAND24

  • ČT art, 22:50 – záznam koncertu Dolly Parton – americká hudební legenda Dolly Parton je ročník 1946, ale na pódiu předstírá, že se za několik posledních desetiletí vůbec neproměnila. Majitelka obřích ňader je totiž pravidelnou klientkou klinik plastické chirurgie, kde se snaží jít proti proudu času.

  • Nova Cinema, 23:20 – komedie Přeber si to znovu – gangster Paul tak dobře simuluje nervové zhroucení, až ho soud svěřil do péče psychiatra Bena Sobela. Ten si ho nastěhoval domů, ale netušil, že jeho přítomnost zcela změní život jeho rodiny…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).