Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Poslední templář, Rocky II nebo Město nemrtvých

22. 11. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • Nova Cinema, 20:00 – dobrodružný Poslední templář (1/2 a 2/2) – Když se archeoložka Tess Chaykinová stává svědkem krádeže, kterou provedou středověcí rytíři na koních, její život se otočí vzhůru nohama. (The Last Templar, Kanada, 2009)

  • Barrandov Plus, 20:20 – thriller Cizí holka – Společný život Viktorie a Manuela vypadá po všech stránkách perfektní. Jeden do druhého jsou až po uši zamilovaní a tráví nádherné dny na pobřeží Istrie. Pak jakoby čistě náhodou do života obou zamilovaných vstoupí 17letá Maniche a všechno se rázem změní. To cizí děvče totiž tvrdí, že Manuel je její otec… (Die Verführung – Das fremde Mädchen, Německo, 2011)

UX DAy - tip 2

  • Prima Max, 21:55 – sportovní drama Rocky II – Rocky (Sylvester Stallone) si zápasem s Apollem Creedem (Carl Weathers) v prvním dílu vydělal slušné peníze, a tak může Adrian (Talia Shire) dopřát nový dům, auto a také ji požádá o ruku. Maluje si skvělou budoucnost. Ale jak to tak chodí, peníze se rychle rozkutálejí a slavný boxer si přivydělává ve staré tělocvičně, kde začínal, uklízením nepořádku po jiných a dostává se mu výsměchu a ponížení. (USA, 1979)

  • Kino Barrandov, 22:20 – akční Město nemrtvých – Po propuknutí smrtící epidemie se do čela přeživších staví žoldák Max Gatling a společně s několika chatrnými roboty bojuje proti ohromné přesile nakažených. (Battle of the Damned, USA, Singapur, 2013)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).