Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Kate & Leopold, Václav Neckář nebo Chvění

19. 7. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT art, 20:20 – Neobyčejné životy: Václav Neckář – Lehkost, s jakou interpretoval chytlavé melodie písní s chytrými texty, je dodnes odzbrojující. Pohybové, scénické a herecké nadání, které mu bylo dáno do vínku, brzy objevili i filmoví režiséři. Comeback, který Václav Neckář po těžkých zdravotních problémech v posledních letech prožívá, prostě přijít musel. (Česko, 2012)

  • Jednotka, 20:25 – indiánka Old Surehand – Tentokráte se příběh odehrává v Arizoně roku 1860. Vlak Union Pacifik je přepaden bandou desperátů vedenou mužem, který je všemi titulován jako Generál. Je to ničema, který chladnokrevně obchoduje se smrtí – prodává Indiánům zbraně a tajně je štve proti bílým osadníkům. Tolik potřebný mír by totiž znamenal konec jeho špinavých obchodů. (Západní Německo, Jugoslávie, 1965)

  • ČT2, 21:55 – romantická komedie Kate & Leopold – Kate je typická moderní žena současnosti, pracující v reklamě. Leopold je vévoda z Albany, šarmantní džentlmen a svobodný mládenec z 19. století. Oba ale mají jedno společné – nevěří už tomu, že je možné nalézt skutečnou lásku. (USA, 2001)

BRAND24

  • Nova Cinema, 22:00 – horor Chvění – Kevin Bacon a Fried Ward v roli nešťastných snílků, kteří pracují jako údržbáři v městečku o čtrnácti obyvatelích. Jednoho dne se rozhodnou odejít a vydají se na cestu přes poušť za vyhlídkou lepšího zaměstnání. Místo toho nacházejí v poušti mrtvoly svých spoluobčanů. Neobvyklý způsob jejich úmrtí je rázem objasněn, neboť brzy zjišťují, že všude kolem nich se hemží obří krvelační červi… (Tremors I, USA, 1990)

  • Prima Max, 22:25 – Přizdis*áči – Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by ji mohli strávit v dámské společnosti. (The Inbetweeners Movie, Velká Británie, 2011)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).