Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Jdi na to, Správci osudu nebo Domina

21. 6. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – romantická komedie Samotář v Seattlu – Architekt truchlí nad smrtí své ženy. Jeho malý syn chce, aby si táta někoho našel, a tak zavolá do oblíbeného nočního rozhlasového pořadu a přinutí tátu, aby promluvil do éteru. (Sleepless In Seattle, USA, 1993)

  • Prima Max, 20:15 – sci-fi thriller Správci osudu – Věříte na náhodu? Nebo na osud? A co když je to všechno úplně jinak? Co když naše kroky řídí někdo, kdo s námi má konkrétní plány? A co se stane, když mu je, byť nevědomky, překazíme? Film podle povídky Philipa K. Dicka naznačuje, že svět může být místem, kde pro náhodu není místo a s osudy lidí si pohrávají pánové v klobouku. (Adjustment Bureau, USA, 2011)

BRAND24

  • JOJ Family, 20:20 – seriál Plechová kavalérie – Rostlino-lékař (1/7) – Je léto a začínají žně. Vydáme se za volanty kombajnů s legendami českého hereckého nebe napříč bývalým Československem. Prožijeme společně pracovní i osobní příběhy party kombajnérů z Nepomuku, která svádí „boj o zrno“! (Československo, 1979)

  • Kino Barrandov, 20:20 – komedie Jdi na to – Rosco Frazer a Doug O'Riordan spolu zažijí pár zvláštních situací. Nejprve jsou považováni za zločince, posléze za super-tajné špióny a do rukou se jim dostane milión dolarů v hotovosti. Jako agenti bojují proti organizaci šíleného gangstera, který má plán na ovládnutí země tak, že z lidského vědomí vymaže čísla. (Nati con la camicia, USA, 1983)

  • ČT1, 21:00 – krimi Domina – Okresní město žije vraždou známé podnikatelky. Ta byla jednoho rána nalezena mrtvá, oděna v choulostivém kostýmu a v zubařské ordinaci. Vyšetřováním je pověřena dvojice kriminalistů a je na nich, aby celý případ, do kterého je zapletena řada místních známých osobností, vyřešili. (Česko, 2010)
Domina.
Autor: ČT

Domina.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).