Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Grace, kněžna monacká, Metro nebo Stav obležení

20. 9. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Abbie Row, Wikipedia
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – životopisné drama Grace, kněžna monacká – Příběh hollywoodské hvězdy a držitelky Oscara Grace Kelly, která se vzdala své oslnivé kariéry a odešla do zcela neznámého světa. Na samém vrcholu slávy, kdy jí Hollywood a diváci leželi u nohou, se provdala za monackého knížete Rainiera III. a stala se navždy Grace – kněžnou z Monaka. Film se soustředí na dramatické momenty, kdy na dveře paláce zaklepe slavný Alfred Hitchcock s nabídkou velké filmové role a na jiné dveře buší Francie s hrozbami a výhrůžkami. (Grace de Monaco, Francie, USA, 2014)

  • Prima Max, 20:00 – romantická komedie Osudná noc – Brooke je v New Yorku okradena a navíc jí ujede poslední vlak do Bostonu, kam se potřebuje dostat dříve, než se vrátí její manžel ze služební cesty. Potkává muzikanta Nicka, který se jí snaží v zapeklité situaci pomoci. Smůla se jim však lepí na paty. (Before We Go, USA, 2015)

Tipy C

  • Jednotka, 20:25 – katastrofický film Metro – Vinou neuvážené výstavby v centru města je poškozen jeden z tunelů starého moskevského metra, do kterého tak začíná prosakovat voda. Naneštěstí vede právě pod řekou, takže jakmile se propadne, začíná do útrob podzemní dráhy proudit ohromné množství vody. V zalitém metru jsou první mrtví a katastrofa nabývá neuvěřitelných rozměrů. V centru pekla se shodou okolností ocitají i doktor Andrej Garin, jeho žena Irina a její milenec, vlivný podnikatel Vlad Konstantinov. Jejich osobní problémy ale musí stranou, protože je čeká boj o přežití… (Rusko, 2013)

  • Prima Max, 22:05 – Stav obležení – Šéf protiteroristického oddělení FBI a policie New York musejí čelit nečekané vlně teroru a panika v ulicích vede k vyhlášení výjimečného stavu. Velitel armády, pragmatický generál Deveraux, hájí zájmy země naprosto militantně. (The Siege, USA, 1998)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).