Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Ukradli torzo Jupitera, Star Wars: Epizoda V – Impérium vrací úder nebo Český slavík Mattoni 2017

25. 11. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • Nova Cinema, 16:35 – romantická komedie Lásky jedné plavovlásky – Hrdinkou filmu je mladičká blondýnka Andula. Žije na internátě v malém středočeském městečku, kde na jednoho muže připadá deset žen – a většina je stejně ženatých. Andula touží, stejně jako většina jejich kamarádek, po trošce prosté lidské lásky. Je nezkušená, snadno uvěří slibům a lichotkám. Prožije večer ve společnosti tří obstarožních záložáků a téměř podlehne jednomu z nich. Až se konečně objeví ten pravý – mladý klavírista Milda…(Československo, 1965)

  • Prima Cool, 20:00 – fantasy Star Wars: Epizoda V – Impérium vrací úder – Pro povstalce nastaly temné časy. I přesto, že Hvězda smrti byla zničena, imperiální jednotky vyhnaly rebely z jejich tajné základny a pronásledovaly je po celé Galaxii. Imperátorův pobočník Darth Vader, posedlý hledáním mladého Skywalkera, však vyslal tisíce sond do všech koutů galaxie… (Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back, USA, 1980)

  • Nova, 20:20 – Český slavík Mattoni 2017 – Slavnostní galavečer s vyhlášením výsledků hlasování o nejoblíbenější interprety české hudební scény. (Česko, 2017)

BRAND24

  • ČT1, 21:15 – komedie Ukradli torzo Jupitera – V pokračování filmu Něžné kuře se hned na začátku vezmou policejní inspektorka a profesor řečtiny a odjíždějí na svatební cestu. Zdá se, že je čekají jen antické památky, slunce, moře a dobré víno, ale opak je pravdou. Osudovým se jim stává setkání s poněkud rozevlátou manželkou potrhlého francouzského archeologa, protože díky této nesourodé manželské dvojici mají na krku vrahy, řeckou policii i překupníky s uměním. (On a volé la cuisse de Jupiter, Francie, 1980)

  • ČT2, 21:40 – mysteriózní Ďáblův advokát – Mladý právník Kevin Lomax z Floridy ještě nikdy svůj případ neprohrál. Právě obhajuje učitele matematiky, který je obžalován ze sexuálního obtěžování studentky. Zdá se, že i tentokrát bude učitel osvobozen, přestože všem v sále musí být jasné, že je vinen. Porota ho skutečně osvobodí a Lomaxovi neznámý muž nabídne práci za skvělých podmínek u té nejlepší firmy… (The Devil’s Advocate, USA, 1997)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).