Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Paddington, Alexander Veliký nebo Princezna a písař

16. 12. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • ČT1, 15:55 – animák Paddington – Není to jen tak obyčejný medvídek. Pochází z Peru, nosí červený klobouček a víc než cokoliv jiného miluje marmeládové sendviče. (Velká Británie, Francie, 2014)

  • ČT sport, 17:50 – Real Madrid – Grêmio FBPA – Přímý přenos finálového utkání 14. ročníku fotbalového mistrovství světa klubů, které se koná ve Spojených arabských emirátech. (2017)

  • ČT1, 20:00 – pohádka Princezna a písař – Královský písař Janek a princezna Amálka myslí hlavně na různé legrácky a vylomeniny. Na hradě se chystá slavnost a vše se zdá zalité sluncem. Právě v tu chvíli se ale objeví temný mrak v podobě tří bohatých návštěvníků. (Česko, 2014)

BRAND24

  • Prima Max, 20:00 – dobrodružný Trosečník – Chuck Noland, systémový inženýr firmy FedEx, má svůj osobní a pracovní život rozvržený doslova na hodiny a jeho věčně uspěchaná profese ho často zcela nečekaně odvádí daleko od té, kterou má rád. Chuckův hektický životní styl se dramaticky změní po havárii letadla, jímž cestoval. Přežil sice, ale ztroskotal na nejodlehlejším a nejopuštěnějším místě, jaké si kdy uměl představit. (Cast Away, USA, 2000)

  • ČT2, 21:50 – historický velkofilm Alexander Veliký – Velkolepý snímek režiséra Olivera Stonea vypráví životní příběh tohoto válečníka od jeho dětství až po bolestnou smrt. Soustřeďuje se samozřejmě na jeho dobyvatelské úspěchy: otec, král Filip, považuje mladého Alexandra za slabocha, ovládaného matkou Olympiadou. Po Filipově násilné smrti se Alexandr dostane na trůn už jako devatenáctiletý mladíček. Krutě potlačí vzpoury v řeckých městech a vydá se na mnohaletou dobyvatelskou výpravu. (Alexander, USA, Německo, Nizozemsko, Francie, Velká Británie, Itálie, 2004)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).