Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Kill Bill 2, Tenkrát na Západě nebo Thor

8. 7. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova,  8:50 – komedie Zlaté dítě - z tibetského kláštera je během posvátného obřadu uneseno Zlaté dítě – malý chlapec s nadpřirozenými schopnostmi, jehož smrt by znamenala tři tisíce let pekla na Zemi. Je třeba najít vyvoleného, aby ho zachránil a spasil svět. Tím se stane černoch Chandler Jarrell, pátrající v Los Angeles po pohřešovaných dětech. Nevěří však, že je vyvolený, ani když se mu ve snech zjeví nejprve Zlaté dítě, a poté vůdce pekelných sil Sardo Numspa, požadující po něm dýku Adžanti, jedinou zbraň, s níž je možno dítě zabít.

  • ČT1, 14:45 – drama Tichý svěděk - příběh stárnoucích manželů a jejich dospělých dětí s Vlastou Fabianovou, Bohušem Záhorským, Vladimírem Brabcem, Gabrielou Vránovou nebo Janem Třískou.

  • Nova Cinema, 20:00 – western Tenkrát na Západě - opuštěná železniční stanice, kde tři muži trpělivě čekají na příjezd vlaku s mužem jménem Harmonika. Tento vyprahlý kus pustiny by se mohl díky železnici brzy stát zlatým dolem, a proto byl také zabit farmář McBain. McBainova novomanželka, která má brzy přijet, se tak ocitá ve velkém nebezpečí…

BRAND24

  • Nova, 22:00 – akční Thor – trvalo mnoho let, než ve své říši nastolil vládce bohů Odin křehký mír. Jenže jeho syn, domýšlivý Thor, dělá všechno proto, aby tuhle rovnováhu narušil. Za trest mu otec odebere božské schopnosti a svrhne ho mezi obyčejné smrtelníky na planetu Zemi. Zavržený Thor lidmi zpočátku pohrdá, ale časem si je oblíbí, zejména sličnou vědkyni Jane Fosterovou. Brzy poté využije Thorova aktuálního oslabení jeho bratr Loki a pošle na něj armádu všehoschopných pochopů, která rozpoutá peklo na Zemi.

  • ČT2, 22:15 – akční Kill Bill 2 – krví zbrocená pouť nevěsty, která měla zemřít, spěje k finální konfrontaci. Uma Thurmanová v druhé části amerického multižánrového eposu o pomstě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).