Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Vinnetou 2, Ztraceno v překladu nebo První den zbytku tvýho života

17. 7. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:00 – drama První den zbytku tvýho života – rodina Duvalových je početná. Manželé mají tři děti, dva dospělé syny a nejmladší dceru. Nejstarší syn se hodlá osamostatnit a stěhuje se do bytu po dědečkovi. Mladší sourozenci jsou z toho zdrceni, stejně jako matka. Rozhodne se navštěvovat vysokou školu, aby zaplnila prázdné místo ve svém životě. Po pár letech se odstěhuje i mladší ze synů, v domě zůstane jen dcera. Je v pubertě a nesnáší celý svět, především ale matku.

  • Prima, 20:15 – Vinnetou: Rudý gentleman – v kraji řádí banda chlapů, která vypaluje indiánské vesnice a neváhá zmasakrovat ani kolonu přistěhovalců, aby tak poštvala bílé proti rudým. Proto musí přijít Vinnetou společně s Old Shaterhandem, aby jim zabránili.

BRAND24

  • ČT2, 21:45 – komedie Ztraceno v překladu – moderní Tokio ve své supervelkoměstské anonymitě. Agresivní, pulzující, nevšímavé, fascinující, zábavné i odtažité… Cizí – alespoň pro dva Američany, kteří se tady náhodou ocitnou ve stejnou dobu a ve stejném hotelu. Herec Bob má v Tokiu natáčet reklamu na whisky, o hodně mladší Charlotte doprovází manžela fotografa. Oba si tady připadají ztracení, nerozumějí jazyku, kultuře; oba mají spoustu času – a oba trpí nespavostí.

  • Nova Cinema, 21:55 – akční Tvář teroru – bystrý, ale poněkud hrubý policista se pouští do pátrání po své sestře a tuší, že za jejím zmizením bude něco velmi nebezpečného. Brzy se stává proti své vůli součástí plánu teroristů, kteří vehnali do spárů smrti i jeho sestru…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).