Hlavní navigace

Televizní tipy na pondělí: Ella Fitzgerald, Junior nebo Prácička v Itálii

24. 4. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Prima Max, 20:15 – sci-fi komedie Junior – Alex Hesse a Larry Arbogast pracují na vývoji nového léku, který by měl omezit nepřijetí embrya ženským tělem. Když je jejich výzkum uzavřen a pokusy na matkách zakázány, rozhodnou se vyzkoušet tento lék na samotném Hessovi, který se tak stává prvním těhotným mužem. (Junior, USA, 1994)

  • ČT art, 20:20 – koncert Ella Fitzgerald v Olympii – Královna jazzového vokálu by 25. dubna oslavila sté narozeniny. Její geniální talent připomínáme unikátním záznamem z Paříže, pořízeném v roce 1963. (2015)

  • JOJ Family, 20:20 – krimi Čas pracuje pro vraha – Na ulici najdou zavražděnou ženu. Brzy se ukáže, že vražda souvisí s činností velké agentury INDOC, která sídlí v bezprostřední blízkosti kina, kde ženu našli. Na první pohled obyčejný případ se v době vyšetřování změní na nevšední zločin. (Československo, 1979)

BRAND24

  • Jednotka, 20:25 – komediální drama Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol – Allanu Karlssonovi je 100 let. V domově důchodců, kde v tomto věku tráví svůj zbývající čas, pro něj chystají velkou narozeninovou oslavu. Ale vitální stařík ještě nechce zůstat v bačkorách v křesle. Má docela jiné plány. Rozhodne se pro útěk. Poté, co vyleze z okna, se vydává na úžasný a naprosto nepředvídatelný výlet… (The Hundred Year-Old Man Who Climbed Out of the Window and Disappeared, Švédsko, Velká Británie, Francie, Španělsko, Rusko, 2013)

  • ČT2, 21:50 – krimi komedie Prácička v Itálii – Vyfouknout mafii čtyři miliony dolarů ve zlatě přímo pod nosem chce notnou dávku drzosti. Michael Caine v hlavní roli akční kriminální komedie. (The Italian Job, Velká Británie, 1969)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).