Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Tipsport extraliga, Gambrinus liga a Konec planety Země

21. 9. 2012
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT 4, 18:00 – HC Mountfield – Bílí Tygři Liberec - Přímý přenos utkání Tipsport extraligy v ledním hokeji
  • Fanda, 20:00 – Slovan Liberec vs. Baník Ostrava - Přímý přenos utkání 8. kola fotbalové Gambrinus ligy
  • HBO, HBO HD; 20:00 – akční drama a thriller Nezastavitelný - Masivní lokomotiva bez obsluhy, které přezdívají Bestie, veze toxický náklad a řítí se zběsile krajinou. Je téměř nemožné ji zastavit, vše, co se jí postaví do cesty, se vypaří. Bývalý inženýr a mladý průvodčí mají neuvěřitelný plán – čekají na Bestii na palubě dalšího vlaku ve snaze ji zastavit a zachránit tak nedaleké město před ničivou katastrofou. V tomto napínavém thrilleru Tonyho Scotta uvidíte držitele Oscara Denzela Washingtona a Chrise Pinea. Americké akční drama a thriller (2010)
  • ČT 2, 20:55 – dokument Vesmír: Konec planety Země - Země je jedinou planetou Sluneční soustavy, na níž se zrodil život. Během jejího vývoje ji však zasáhla řada kosmických těles, která už několikrát způsobila hromadné vymírání druhů. Kterýkoliv objekt křižující oběžnou dráhu Země se s ní jednoho dne může srazit. Kosmickým prostorem se stále toulá mnoho velkých těles, která naší planetě mohou uštědřit tvrdý úder. Exploze bude tak mohutná, že to po ní všude na světě bude vypadat jako v Hirošimě. Všechno bude rozerváno a každý atom našeho těla odlétne vysokou rychlostí do nekonečna. Vědci však nejsou ochotni vzdát se bez boje. Snaží se odhalit kosmické střely dříve, než způsobí Armagedon.
  • Nova, 22:25 – drama a scifi thriller Já, legenda - Robert Neville je sice špičkový vědec, ale ani on nedokázal zabránit šíření nebezpečného viru, který byl vyvinut lidmi a nedá se léčit. Neville je z neznámého důvodu vůči viru imunní a jako jediný příslušník lidského rodu žije v troskách New York City. Možná je dokonce posledním žijícím člověkem na planetě. Už tři roky, den co den, vysílá do éteru svou zprávu a hledá další přeživší. Neville však není úplně sám. Ze stínů jej pozorují zmutované oběti celosvětové pandemie, kteří sledují každý jeho krok a čekají, až udělá osudovou chybu. Nevillea, který je dost možná jedinou nadějí celého světa, drží při životě jediná myšlenka: zvrátit dopad viru tím, že ze své krve vyrobí lék. Stojí však sám proti zbytku světa a čas hraje proti němu. Americké drama a scifi thriller (2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).