Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Pohádky pro Emu, Bullittův případ nebo Únos

24. 11. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • Prima Max, 20:00 – krimi Bullittův případ – Na počátku všeho je mafián, který zpronevěří své organizaci dva miliony dolarů a podaří se mu uprchnout do San Franciska, kde mu ctižádostivý politik slíbil ochranu, pokud bude vypovídat. Jeho ochranou je pověřen poručík Frank Bullit. Není to ale tak jednoduché… (Bullitt, USA, 1968)

  • Prima, 20:15 – romantická komedie Pohádky pro Emu – Petr Miller pracuje již řadu let pro imigrační úřad v Londýně. Zaběhaný rytmus jeho života jednoho dne přeruší podivný telefonát z Prahy. V nemocnici leží po autonehodě svobodná matka, která ho v případě nouze uvedla jako opatrovníka svého dítěte. Ema je totiž jeho dcera… (Česko, 2016)

  • Prima Cool, 20:15 – fantasy Ničitel Conan – Pokračování mimořádně úspěšné fantasy ságy o nepřemožitelném bojovníkovi, který se tentokrát vydává na nebezpečnou cestu jako ochránce princezny s významným posláním. Conan stále ještě oplakává svou mrtvou milenku Valerii. Je obklíčen bojovníky královny Taramis, které porazí, a královna ho požádá, aby doprovázel její neteř, princeznu Jehnu, na cestě pro drahokam ke kouzelníkovi Thot-Amonovi. Za odměnu mu vládkyně slíbí oživení milované Valerie. (Conan the Destroyer, USA, 1984)

UX DAy - tip 2

  • Nova, 20:20 – komedie 10 pravidel jak sbalit holku – Hlavní hrdina je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a zamiluje se do ní tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. (Česko, 2014)

  • ČT2, 21:50 – thriller Únos – Mladá novinářka Marta najde na Nový rok hlavu svého bratra, zabalenou v igelitové tašce. Strašlivý nález ji vtáhne do příběhu, ve kterém se mocní představitelé státu neštítí žádného zločinu, jen aby si upevnili pozici neomezených vládců. Slovenský film podle skutečných událostí z poloviny 90. let. (Slovensko, 2017)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).