Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Mistři, Kozy léčí nebo Miluji tě modře

8. 12. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • ČT1, 20:00 – drama Kozy léčí – Zuzana Stivínová bojuje s nebezpečnou nemocí. S celou rodinou odejde na venkov pěstovat kozy a změnit životosprávu. Velkým vzorem je pro ni stará paní, výrazná venkovská autorita, která ji přesvědčí, že právě kozí mléko jí nejvíc pomůže. (Česko, 2017)
Kozy léčí.
Autor: archiv

Kozy léčí.

  • Prima Max, 20:00 – drama Noc generálů – Píše se rok 1942 a v okupované Varšavě dojde k brutální vraždě polské prostitutky, která byla německou agentkou. Svědek zahlédl německou generálskou uniformu a major Grau z německé rozvědky chce vraha vypátrat. Ve Varšavě v té době působí tři generálové… (The Night of the Generals, Francie, Velká Británie, 1967)

  • Prima, 20:15 – romantická komedie Miluji tě modře – Sympatický malíř a kunsthistorik se blíží Kristovým létům. Jeho život by už měl mít „ustálenou“ podobu a pevné obrysy. Opak je pravdou. Právě teď prožívá docela smolné období. Dostane výpověď z Národní galerie, žije stále pod jednou střechou s matkou, nemá žádnou přítelkyni a nedaří se mu ani skvělý výtvarný projekt, který realizuje se svým bonvivánským otcem. A najednou je tu zlom! Narazí na krásnou aranžérku Terezu. (Česko, 2017)

BRAND24

  • Nova, 20:20 – komedie S tebou mě baví svět – Každoroční pánská jízda tří otců se vlivem razantního zásahu manželek stává něčím jako mateřskou školou v zimní přírodě. Ukáže se, že v jistých situacích jsou otcové lepšími mámami nežli mámy samé, což platí hlavně tehdy, když mámy nejsou v dohledu. Jejich výchovné metody jsou velmi svérázné a vyvolávají plno zmatků a úsměvných situací… (Československo, 1982)

  • ČT 2, 21:50 – drama Mistři – Pro řadu Čechů je lední hokej prostorem, v němž si realizují vlastní touhu po dokonalosti, vítězství, obdivu a moci. V takové fanoušky se mění i skupinka hrdinů, obývající zdevastovanou vesničku kdesi v českém pohraničí. (Česko, 2004)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).