Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Láska na vlásku, 2Bobule nebo recitál Hany Hegerové

18. 8. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT1, 20:00 – pohádka Láska na vlásku – Na královském hradě se princ Matěj cítí jako vězeň. Otec ho přinutil zasnoubit se s princeznou Beatrix, kterou nemiluje. Využije tak náhodné střetnutí s tulákem, který je jeho dvojníkem, a vymění si s ním šaty. Ráno ale Matěje neprávem obviní z krádeže a uvězní… (Slovensko, 2014)

  • Prima Max, 20:00 – drama Tajnosti Paříže – Markýz de Sombreuil je bohatý šlechtic, který zároveň zastává významné místo ve státních službách. Večer, kdy v nesmyslném závodu z jednoho večírku na druhý smrtelně zraní chudého dělníka, ho poznamená na celý život. Dělník umírá a Rodolphe přebírá jeho závazky – musí se postarat o jeho mladičkou dceru. Aby ale mohl splnit svůj slib, je nucen sundat svůj šlechtický kabát. (Les mysteres des Paris, Francie, Itálie, 1962)

  • ČT art, 20:20 – Hana Hegerová – recitál – Koncert nekorunované královny československého šansonu. (Česko, 1990)

BRAND24

  • Nova, 20:20 – komedie 2Bobule – Film je volným pokračováním komedie Bobule. Opět tak budeme sledovat eskapády dvojice kamarádů Honzy (Kryštof Hádek) a Jirky (Lukáš Langmajer). Jirka se zaplete s mladou krásnou dívkou, jejíž otec má ovšem o nápadnících své dcery úplně jiné představy. Honza zatím žije s Klárou (Tereza Voříšková) na dědečkově vinařství a jakožto vinař začátečník se pouští do vrcholného umění slámového vína. Nejenže čelí neúspěchům, ale po nečekaném příchodu kumpána Jirky se jeho život obrátí naruby. (Česko, 2009)

  • Nova Cinema, 20:00 – Detektivové z Hollywoodu – Zkušený policista Joe Gavilan (Harrison Ford) a jeho nerozkoukaný kolega KC (Josh Hartnett) mají vyřešit vraždu člena rapové skupiny. Stopa vede k hudebnímu magnátu Sartainovi (Isaiah Washington), jenž očividně není žádné neviňátko ani v jiných záležitostech. Na lovu za důkazy jsou však oba detektivové stále více zdržováni svými „vedlejšáky“… (Hollywood Homicide, USA, 2003)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).