Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Hibernatus, Tři životy nebo IAAF Diamond League

21. 7. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT1, 20:00 – pohádka Tři životy – Když tři vojáci zběhnou a ukryjí se ve zřícenině starého, kdysi mocného hradu, ani jeden z nich netuší, co je čeká. Vejdou dovnitř a vida: uprostřed největšího sálu stojí dlouhý stůl a na něm spousta vybraných pokrmů… (Česko, 2007)

  • ČT sport, 20:00 – atletika: IAAF Diamond League 2017 Monako – Přímý přenos závodu seriálu nejprestižnějších světových atletických mítinků.

  • Prima Max, 20:00 – klasická komedie Hibernatus – Polární expedice objeví muže dokonale konzervovaného v ledovci. Zmrzlé tělo se podaří oživit a pro bohatou rodinu, u níž se Hibernatus nachází, je tato událost jen senzací a dalším úspěchem vědy. Ovšem jen do chvíle, kdy zjistí, že zmrzlý je jejich vlastním dědečkem. (Francie, Itálie, 1969)

UX DAy - tip 2

  • ČT art, 21:15 – Georges Bizet: Carmen – Drama vášnivé lásky, žárlivosti a nečekané vraždy, které paradoxně při své světové premiéře v roce 1875 propadlo. Prý morálně pohoršovalo tehdejší pařížskou společnost. Přímý přenos operního představení z Bregenzer Festspiele 2017.

  • Nova Cinema, 21:45 – drama Vražda v Bílém domě – Pennsylvania Avenue 1600, Washington D.C. Jedna z nejprestižnějších adres na světě – Bílý dům. Přestože se jedná o jeden z nejpřísněji sledovaných objektů, bují tu sex a vzápětí se na exkluzivních záchodcích povaluje zneužitá mrtvola půvabné úřednice. Kdo vraždu spáchal a proč? Právě po tom pátrá policista z oddělení vražd a tajná agentka. (Murder at 1600, USA, 1997)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).