Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Čert ví proč, Rafťáci nebo Afričan

26. 5. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: ČT
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT1, 20:00 – pohádka Čert ví proč – V zemi krále Dobromila se přestala cenit poctivá práce, slušnost, čestnost a úcta mezi lidmi. Do krajiny se místo toho postupně vkrádá moc pekla, a tak ti, ve kterých zůstal ještě zbytek slušnosti, raději prchají pryč. Trochu popletená bylinářka Apolena má svůj sen, že krajinu zachrání neznámý spasitel, který přijde s oslem a vezme si královu dceru Aničku za ženu. Kdo by však věřil bláznivé bylinářce? (Čert vie prečo, Česko, Slovensko, Německo, 2003)

  • Nova Cinema, 20:00 – akční komedie Dostaňte agenta Smarta – Když je jednoho dne napadeno velitelství americké zpravodajské tajné služby a identita většiny zaměstnanců je prozrazena, jejímu šéfovi nezbývá nic jiného než do akce poslat i horlivého analytika Maxwella Smarta, který už dlouho sní o tom, že se superhvězdným Agentem 23 vytvoří neporazitelnou dvojku. Místo toho je ale přidělen k někomu jinému… (Get Smart, USA, 2008)

  • Prima Max, 20:15 – komedie Afričan – Panenská příroda kdesi v chráněné rezervaci střední Afriky. Ne každý se však dokáže z této krásy radovat. Podivínský ochránce přírody Viktor ale miluje zemi, kde žije, stejně jako domorodé obyvatelstvo, mezi kterými má mnoho přátel. Stále však miluje i svou bývalou ženu Charlottu, která přijela vyhlédnout místo pro nový turistický komplex. (L’Africain, Francie, 1983)

BRAND24

  • Nova, 20:20 – komedie Rafťáci – Každý z nás si vzpomíná na noční můru dospívajícího teenagera, kterou je dovolená s rodiči. A když se tato noční můra stane skutečností jen díky nešťastné souhře náhod, je to opravdu k vzteku. Dany Filipem se ale nevzdávají ani v této situaci. (Česko, 2006)

  • JOJ Family, 20:20 – komedie Hra života – Mladá divadelní herečka Hanna se bezhlavě zamiluje do svého psychoterapeuta Andrého. Netuší však, že André je manželem Bey, její nové manažerky, a vzniká tu klasický milostný trojúhelník. (Liebes Leid und Lust, Německo, 2006)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).