Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Zločin v Polné, Pro pár dolarů navíc a Perem markýze de Sade

31. 1. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.


  • ČT 2, 20:00 – western Pro pár dolarů navíc – Clint Eastwood v pokračování klasiky spaghetti westernu z dílny fenomenálního režiséra Sergia Leoneho a za hudebního doprovodu geniálního Ennio Morriconeho.

BRAND24

  • Prima, 22:10 – historický film Perem markýze de Sade - I v blázinci si musí člověk udržet důstojnost a zdravý rozum. Známý volnomyšlenkář Donatien Alphonse François de Sade se i za zdmi charentonského útulku pro choromyslné snaží psát a svá díla publikovat. To si ale slušná společnost nechce nechat líbit…

  • Prima Cool, 20:00 – komiksová adaptace Liga výjimečných - Sean Connery jako britský dobrodruh Allan Quatermain v čele podobně kvalifikovaných jedinců bojuje proti záhadným zločincům viktoriánské Anglie. Podstatná část filmu se natáčela v Praze.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).