Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Hobit, Tři muži na zabití nebo Pasti, pasti, pastičky

20. 11. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT2, 20:00 – thriller Tři muži na zabití - profesionální hráč pokeru Michel jede na smluvenou partii karet. V té době odjíždí z obchodního jednání poradce Mouzon. Oba muži se neznají, nemají nic společného – jen jednu noc, jednu silnici a jedno nevyhnutelné setkání. Po automobilové nehodě odveze Michel těžce raněného Mouzona do nemocnice. Nerozumí příliš jeho slovům o tom, že „oni se vrátí“. A oni se vracejí a jejich jediným cílem je Michel, kterého se snaží jako nepohodlného svědka zavraždit, stejně jako další členy onoho nelegálního obchodu.

  • Prima Cool, 20:00 – akční Rocky III – boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy…

  • Prima Max, 20:15 – fantasy Hobit: Šmakova dračí poušť – nastal čas osvobodit vlast všech trpaslíků. Osvoboditelem má být neohrožený Thorin Pavéza, kterého doprovází moudrý Gandalf, nezkušený Bilbo Pytlík a také skupinka odhodlaných trpaslíků.

BRAND24

  • ČT1, 22:15 – komedie Pasti, pasti, pastičky - sukničkářský architekt Petr po letech potká bývalého spolužáka, usedlého ministerského náměstka Dohnala. Důvěrný hovor v autě se samozřejmě stočí k sexu. A oba muži vzápětí využijí příležitost, která se jim naskytne – zastaví stopařce Lence, které došel benzin, a odbočí do lesa, kde ji Dohnal za vydatné Petrovy pomoci znásilní a dokonce málem zabije. Jenže Lenka je ve skutečnosti veterinářka, která v práci běžně provádí kastraci vepřů. Předstírá, že ztratila vědomí i paměť, vyláká oba muže do své nedaleké chaty a tam je uspí. Probuzení je pro oba mimořádně bolestné, jak fyzicky, tak psychicky. Násilníci totiž najdou svá varlata v misce na stole…

  • Prima, 22:50 – krimi Po krk v extázi – elegantní, vkusně oblečený a zdvořilý hrdina beze jména je dokonalý profesionál. Při svých obchodech s kokainem a extází vydělal nejvíc na tom, že se vždy snažil chovat nenápadně a mít po celou dobu čisté ruce. Nyní se rozhodl s obchody skoncovat, opustit svět zločinu, drog a násilí a zařídit si s pomocí peněz, které se mu podařilo nashromáždit, klidný a spokojený život. Ještě předtím jej však čekají dvě „drobné“ služby pro jeho bosse Jimmyho Pricea: musí najít ztracenou drogově závislou dceru mocného zločince Eddieho Templea a dojednat prodej obří zásilky extáze s nekontrolovatelným nýmandem, který si hraje na mnohem většího gangstera, než jakým ve skutečnosti je.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).