Hlavní navigace

Televizní tipy na neděli: Diagnóza smrti, Rozhněvaný muž nebo Star Trek

24. 9. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: archiv
UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem. 

  • Nova, 13:35 – komedie Tenkrát na východě – Chon Wang přijíždí na Divoký západ zachránit unesenou čínskou princeznu! Pomáhá mu při tom kovboj a příležitostný lupič.

  • Prima Cool, 20:00 – sci-fi Elysium – V roce 2154 je planeta Země velmi znečištěná, a tak se nejbohatší lidé přestěhovali na stanici Elysium na oběžnou dráhu. Dostat by se tam chtěl i smrtelně nemocný dělník Max, který doufá, že ho tam vyléčí. Přijme tedy nebezpečný úkol a naplánuje přepadení zbrojařského magnáta. Vše se ale zkomplikuje.

  • Nova Cinema, 20:00 – sci-fi Star Trek – Mladou posádku na palubě hvězdné lodi U.S.S. Enterprise čeká nelehký úkol. Musejí najít způsob, jak zastavit zákeřného padoucha Nera, jehož honba za pomstou ohrožuje celé lidstvo. Osud Galaxie spočívá v rukou dvojice zapřisáhlých nepřátel Kirka a Spocka. Ale jen spojení jejich divokého instinktu s chladným rozumem provede posádku bez úhony velkým nebezpečím a dovolí pustit se tam, kam se dosud nikdo nevydal.

BRAND24

  • ČT1, 22:10 – detektivní Diagnóza smrti – Napínavý příběh je posazen do dvou rovin. Ta jedna líčí osud mladého muže, který se po autohavárii ocitá na urologickém oddělení. Je těžce raněn a život mu může zachránit pouze transplantace ledvin. Jako dárce přichází v úvahu těžce zraněná mladá žena, která byla nalezena v lese s vážnou zhmožděninou mozku.

  • ČT2, 22:10 – thriller Rozhněvaný muž –Lino Ventura s oblibou hrával osamělé muže, kteří bojují za svá práva nebo za život svých blízkých. Takovou roli mu poskytl i režisér Claude Pinoteau v koprodukčním francouzsko-kanadském snímku. Venturův hrdina – Romain Dupre – je ustaraný otec, překonávající oceán na cestě mezi kontinenty, aby našel svého syna, o němž nemá už delší dobu zprávy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).